2. el engelli aracı nasıl alınır.

Halil bey merhaba.ben sol ayak engelli h sınıfı ehliyeti olan birisiyim.ehliyetimde otomatik araç kullanır ibaresi var..2. el bir engelli araç almak istiyorum ne yapmam lazım.teşekkürler.

Bulabilirsen 2 el araba satan engelliler ile irtibata geçip arabasını alabilirsin.

Bu arada uyarayım özürlülerin satacağı 2 el araba, normal piyasadaki 2 el araba ile aynı değerde olacaktır. dolayısıyla size önerim şu: bir kaç bayi farklı marka ve modellerin ÖTV.siz fiyatlarını öğrende ona göre değerlendirmelisiniz.

Bir engelli arkadaşın ÖTV.siz araç alıp da piyasaya normal 2 el araçtan daha ucuza verdiği görülmemiştir.

Bulabilirsen 2 el araba satan engelliler ile irtibata geçip arabasını alabilirsin.

Bu arada uyarayım özürlülerin satacağı 2 el araba, normal piyasadaki 2 el araba ile aynı değerde olacaktır. dolayısıyla size önerim şu: bir kaç bayi farklı marka ve modellerin ÖTV.siz fiyatlarını öğrende ona göre değerlendirmelisiniz.

Bir engelli arkadaşın ÖTV.siz araç alıp da piyasaya normal 2 el araçtan daha ucuza verdiği görülmemiştir.

benım %56rapoorum var h sınıfı ehlıyetı lalabılır özel donanımlı arac kullanabılır ıbaresi var bende bıde ben normal duz vıtes almak ıstersem ne yapmalıyım.h sınıfı ehlıyetı almak ıcın ne yapmak nerden baslamak lazım

Raporda "özel donanımlı araç kullanır" ibaresi varsa o ibareye uygun donanımın takılacağı araç almalısın Aksi takdirde ÖTV den yararlanamazsın. H sınıfı ehliyet almak için H SINIFI EHLİYET ALIR ibareli raporunla bir sürücü kursuna başvurman yeterli.

Geri