dinarli.03
SMS Activated
kardeslerim 1000 tl yardim evden bir kisiyemi yapilcak.
-evde bakım ödemesi almak için gelir testi yapılmıyor mu? ve gelir testinde gelirin asgari ücretin 1/3 geçmeyecek demiyor mu?
-evde bakım ödemesi alanın zaten gelir testi devlette kayıtlı ve bu ücreti alanlar asgari ücretin 1/3 altında geliri var.
-ayrıca evde bakım ücreti kanunun hiç bir yerinde maaş diye yazmıyor, sosyal yardım diyor.
-mantıken yardımın yapılması gerekir fakat sayın bakan lütfedip şu kanun kapsamındakiler yararlanacak bu kanun kapsamındakiler yararlanamaz diye bir açıklaması olmadığından ucu açık insaflarına kalmış!
-evde bakım ödemesi almak için gelir testi yapılmıyor mu? ve gelir testinde gelirin asgari ücretin 1/3 geçmeyecek demiyor mu?
-evde bakım ödemesi alanın zaten gelir testi devlette kayıtlı ve bu ücreti alanlar asgari ücretin 1/3 altında geliri var.
-ayrıca evde bakım ücreti kanunun hiç bir yerinde maaş diye yazmıyor, sosyal yardım diyor.
-mantıken yardımın yapılması gerekir fakat sayın bakan lütfedip şu kanun kapsamındakiler yararlanacak bu kanun kapsamındakiler yararlanamaz diye bir açıklaması olmadığından ucu açık insaflarına kalmış!
Bakım maaşı alanlara yok yani anlaşılan
Malesef neden kapsam dışı bırakılmış ilginç gerçekten
iPhone cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi
TABİKİ bakım maaşı alıp aynı zamanda. 2022 engelli maaşı
Elektrik indirimi
Çocuk parası vs
Bunları alıyorsanız zaten sorun yok
DRA-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O belediyelerin yetkisinde olan indirimdir. Çoğu belediye o indirimi yapmıyor zaten. Orada yazılan yardımları alan insanlar gelir düzeyleri düşük insanlardır. O yüzden kapsıyor. Sigortalı olanda var aama geliri düşük olduğu için 2022 yardımı kesiliyor ancak elektrik kömür ve eğitim sağlık yardımları alıyorlar ve bu yardımdan faydalanabilir. yardımın kapsamını genişletecez diye açıklama yapılmıştı. Umutsuz olmasın kimse. Büyük ihtimal verirler
DRA-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi