2011 Ağustos ayı evde bakım maaşı yatan iller?

• Konbuyu başlatan Fırtına
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilçe yatmış il yatmamış öyle olma imkanı var mı acaba.zaten sabah öglen akşam arıyorum hergün inş. sevindirici haberi bugun alırız

bazen öyle oluyor.. bu sorunu, bazı arkadaşlarımız da dile getirmişti.. il yatmış, ilçe yatmamış gözüküyor.. senin dediğin de tam tersi.?! bu sorun; banka içerisinde kaynaklanan bir sorun sanırım..

flowers, kızmadım/kızmıyorum sana..; beni kızdırmayı başaramayacaksın :) mersin henüz yatmadı..

ağustos ayı evde bakım parası yatan iller;

çanakkale
kırşehir
kırıkkale
şanlıurfa
uşak
bursa
balıkesir
edirne
samsun
erzurum
tekirdağ
konya
zonguldak
diyarbakır
aydın
osmaniye
kütahya
kocaeli
eskişehir
antalya

blue, hayırlı ramazanlar.. ankara nın yattığına dair, henüz bir bilgi almadık.. arada bi, bu 444 00 00 numarayı aramak ta fayda var..

selamlar faruk, iyiyim şükür.. teşekkür ederim.. seninde iyi olman dileğim.. evet, sakarya dan şu an'a kadar bir haber yok.. hep beraber bekliyoruz..

yrk, haklısın.. ankara dan ses soluk yok henüz.?!

ağustos ayı evde bakım parası yatan iller;

çanakkale
kırşehir
kırıkkale
şanlıurfa
uşak
bursa
balıkesir
edirne
samsun
erzurum
tekirdağ
konya
zonguldak
diyarbakır
aydın
osmaniye
kütahya
kocaeli
eskişehir
antalya

sakaryalı54 toprağım gecen ay supriz olmuştu, saat 17:30 civarı yatmıştı hatırlatırım :) ... Ayın 18 inde yatmıştı Sakarya, Temmuz Ayında

evet yaaa.. bende şimdi bu konuya değinecektim.. sakarya temmuzun 18 de yattı.. erken yatmasını beklememiz biraz mucize gibi birşey ama allah tan umut kesilmez diyelim.. sakaryalı, temmuz da müjdeli haberi sen vermiştin.. ağustosta da senden bekliyoruz inşaallah..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri