2011 Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2011 Aralık Ayı Evde Bakım Parası Yatan İller
Kırşehir
Bilecik
Çanakkale
Şanlıurfa
Bayburt
Edirne
Ankara
Antalya
Diyarbakır
Kocaeli
Aydın
Tekirdağ
Erzurum
Balıkesir
Adıyaman
Samsun
Çankırı
Bursa
Kütahya
Konya
Eskişehir
Zonguldak

teşekkür ederim gülümse hayata biz adanalı arkadaşları maaşlarımızın yattıgını bildirdiginiz için

:)

öncelikle bu siteyi kuranlara burda üye olanlara ve bilgi verenlere çok teşekkür ediyorum harika bi iş yapılmış herkesin emeğine sağlık.yeni bir üye olarak da kendime hoş geldim diyim bari :)
TOKAT hala yatmadı ancak geçen ay ayın 12 sinde çekmiştik parayı bu gün ayın 16 sı ve hala yatmadı sebebi sizce ne olabilir ve illerin hangi kriterlerine göre yatıyor??

Her ilde her ay hemen hemen 1 haftalık gecikmeler olabiliyor geçen ay örnegin 9unda yatan il bu ay 13 de yatabiliyor o yüzden meraklanmamak lazım her ilde durum bu şekilde sitemizi takip ediniz Tokat yatınca bilgi verecegiz size burdan...

Maalesef şu aşamada yapılacak birşey yok ama eskiye nazaran biraz daha iyi duruma geldi önceden çok uzun süreler gecikiyordu hatta bazı yatan paraların hangi aya ait olduğu dahi belli olmuyordu ama şimdi gecikmeler maksimum 4-7 gün gibi bir süreye indirgendi zaman içinde bu sorun tamamen düzelecektir.

2011 Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller
Kırşehir
Bilecik
Çanakkale
Şanlıurfa
Bayburt
Edirne
Ankara
Antalya
Diyarbakır
Kocaeli
Aydın
Tekirdağ
Erzurum
Balıkesir
Adıyaman
Samsun
Çankırı
Bursa
Kütahya
Konya
Eskişehir
Zonguldak
Manisa
Adana
Karabük

gülümse_hayata teşekkür ederim evet gecikti bugün yatar diye bekledik ama olmadı neyse cumarteside yatma ihtimali oluyor bazen bu arada yatmayan iller ve sakarya biran önce yatar

ekim33 tam tarih söylemek mümkün değil ama genelde 18 den sonra yatıyor mesela Ekim ayında 19 da kasım ayında 21 de yatmıştı muhtemelen önümüzdeki hafta içi yatar diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri