2011 Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
22:30 itibariyle telefondan arayıp sordum Eskişehir'de yatmamıs :S, arkadaşlar fakat 16:00 sıralarında sosyal hizmetlerini aramıştım. hesabımızdan hesaplarınıza paralar aktarıldı muhtemelen sırayla hesaplarınıza gececek demisti hala yatmadı umudum ins. yarın otomatik talimat ins yatar yatmassa sağlık olsn herkese ii bayramlar ...

ozkan cey teşekurler bılgı verdınız için napalım yatmassada yapılcak bırşey yok bayramdan sonraya kaldı galıba

merhaba samsunda bakım maaşı alan varmı yada bilgisi olan bir arkadaş?

Merhaba Ulubey Samsun İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, evde bakım ücretlerinin bayram öncesi ödendiğini açıkladı. Fakat şuana kadar alındığına dair bir bilgiye raslamadık. Sitemizi takip etmeye devam ediniz bilgi edinildiği takdirde paylaşılacaktır.

ozkan cey teşekurler bılgı verdınız için napalım yatmassada yapılcak bırşey yok bayramdan sonraya kaldı galıba

faruk54 bugün Sakarya İl Sosyal Hizmetler Yetkilisi ile yüzyüze görüştüm ve Sakarya evde bakim maaşinin yetkili muhasebecileri vasitasiyla ziraat bankasina aktarildiğini ifade etti. Evde Bakım Maaşının en geç yarın hesaplarda olacağini söylemiştir. Kanaatimce yarın yatacaktır. İnşallah tüm iller yarın itibariyle yatar

aarkadaslar ben bu gün denizli sosyal hizmetleri aradım biz evrakları bankaya gönderdik dedi ama yatan olmadı az önce baktım hesaba yatmmıs hala

özkan bey acaba ankarada bir bilginiz varmı dün aradığımda akşam hesaplara bir bakın dedi ama hala bir haraket yok

adana bakıcı maaşı saat 14 30 itibarıyla yatmamıştır arkadaşlar zaten bu saatden sonrada yatmaz herkesin kurban bayramı mubarek olsun iyi bayramlar

Arkadaşlar ben düzce il sosyal hizmetleri aramiştim bana pazar günü yanibayramin birinci günü yatacagini söylediler bu mümkünmü acaba bana bu konuda bi aciklama yapan olursa cok sewinicem cünkü bu paraya ihtiyacimm var ve yazdiklariniza bakaraktan umutsuzluga kapildim :(

Selam.hayırlı bayramlar.sakaryanın bir ilçesindeki arkadaş evde bakım parasının yattıgını söyledi.atm den baktım bende yatmamış gözüküyor.sakaryalı arkadaştan bir ricam yatıp yatmadıgı konusunda bilgi verebilir misiniz
Not:her ay bu arkadaşın oldugu ilce birgün önce yatıyordu.

bu sosyal hizmetlerdeki yetkililerin umruda degilki bide alay geciyolar milleti bekletiyolar banada bayramını 1 ci günü yatıcak demişlerdi ama hala yatmamamış allah belasını wersin hepsinin sanki isteseler yatıramazlardıı

Mübarek kurban bayramınızı kutlar sağlık huzur başarı diler ve hayır kapılarının sonuna kadar açık kaza belaların bertaraf olduğu bu günde yaşadığımız ve yaşanacak olan tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle....

saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri