2012 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı geceler gelımın
arkadaslar ben eskısehırde ıkamat etmekteydım fakat engelımın basına talıhsız bır olay geldı dr ihmaline maruz kalarak eskısehırde yogun bakıma kaldırıldı ve 80 gun boyunca mucadele ettık hamdolsunkı hastaneden eve cıktık fakat burnundan beslenıyor bogazı delik ibda dualarınızı eksık etmeyın tedavı surecı uzun olacagından istanbula tasındım dahada evde bakımlarım baglanmadı 2 ay surer dedıler insallah eskısehırdekı gıbı madur olmadan alırım maasımı

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin evet yaklaşık 1.5-2 ay gibi bir zaman sürüyor birazda kurumun yoğunluğuna bağlı umarım en kısa sürede bağlanır maaşınız.

hayırlı geceler gelımın
arkadaslar ben eskısehırde ıkamat etmekteydım fakat engelımın basına talıhsız bır olay geldı dr ihmaline maruz kalarak eskısehırde yogun bakıma kaldırıldı ve 80 gun boyunca mucadele ettık hamdolsunkı hastaneden eve cıktık fakat burnundan beslenıyor bogazı delik ibda dualarınızı eksık etmeyın tedavı surecı uzun olacagından istanbula tasındım dahada evde bakımlarım baglanmadı 2 ay surer dedıler insallah eskısehırdekı gıbı madur olmadan alırım maasımı
allah acil şifalar versin ablacım

eğer kaderde varsa zaten olur umudunuzu hiç kaybetmeyin,,,,,, biat et sağlık huzurlu günler eylesin yüce ALLAH-a emanetsiniz geçmiş olsun...

özrlü maaşlari hakkin da

Merhabalar;
geçen bir haber okumustum 3 ay da ödenen özürlü maaşlari bu yil bayramdan önce verilecekmiş acaba bu konuda bir bilginiz varmi teşekkür ederim.

arkadaşlar neden bu ya hızlı ilerlemiyor bu ay daha hızlı olması lazım bayram gircek herkese para lazım yani inş çabuk yatarda ihtiyacı olan faydalanır ,,,

Merhabalar. KIRIKKALE ilinde evde bakım aylıkları yatmıştır... 673 TL'sıdır ... Hesabınızı kontrol edebilirsinizz..

allah herkesten razı olsun insallah erkenden baglanır da cunku cok magdurum benim baska gelirim yok ve esım den ayrılgım icin cocuklar babalarının sgortasın dan faydalanıyor ve ben medıkal mazemelrı paraynan alıyorum islem yaptırırsam eyer babaları hak sahıbı oldugu icin devlet parayı bablarına yatırırmııs babaları nerde 8 yıl oldu hıc bır bılgımız yok bu konuda da ne yapa bılırım bılmıyorum

daha 3 il yattı neden bukadar geç yatıyor ya anlamadım ki geçen ay böyle değildi çabuk yatıyordu bayram ayı daha erken yatması gerekir ,,, yatan arkadaşlar paylaşın bilelim yatan illeri teşekkürler ,,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri