2012 Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkş bakın kimi insanlar bu para için köy ünden geliyo . belki gelmeye bile güçü olmuyo lütfen yanlış bilgi vermeyin insanlar madur olmasın
bakın iler yatmaya başladı .

ziraat bankası sms ile hesap sorgulama

arkadaşlar ziraat bankasına sms ile hesap sorgulama bakiye yaz 4747 ye gönder hemen cevap geliyor güzel uygulama

arkş ziraatbankası yine hesap işletim ücreti kesmiş bu hesabı başka bankaya taşıyamıyoz mu ?
parayı almak için başvurdum otomatik ödeme istediler verdim kesilen paramı vermediler
kime başvurup 15 tl mi alacam bilen varmı acaba geriye dönük ödeme yapamıyomuş efendiler böle bişi olamaz
yardım ederseniz sevinirim

Son düzenleme:
arkş ziraatbankası yine hesap işletim ücreti kesmiş bu hesabı başka bankaya taşıyamıyoz mu ?
parayı almak için başvurdum otomatik ödeme istediler verdim kesilen paramı vermediler
kime başvurup 15 tl mi alacam bilen varmı acaba geriye dönük ödeme yapamıyomuş efendiler böle bişi olamaz
yardım ederseniz sevinirim

Malesefki bu konudan sıkıntı yaşayan bir çok üyemiz var. Ekteki yazılmış olanları bir inceleyiniz sizin gibi hesap işletim bedeli adı altında kesilen paralar hakkında neler yaptıkları hangi yolları izledikleri mevcut.

http://engelliler.gen.tr/f8/ziraat-...p-isletim-ucreti-alinmamasi-13463/index3.html

2012 Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

1:Kırşehir
2:Erzurum
3:Bilecik
4:Kırıkkale
5:Tekirdağ
6:Çanakkale

Değerli arkadaşlar yöneticiler harici llleri liste şeklinde paylaşmayın yönetici arkadaşlar paylaşacaklardır toplu paylaşımlarda geçen ay bi kaç kez yanlış ekleme ve çıkartmalar olmuştur.

arkadaşlar ben ilk defa özürlü bakım parası alıcam. denizli de yaşıyorum denizli den alan arkdaşlar genelde ne zaman yatıyor yardımcı olablirlermi? Tşk ederim.

arkadaşlar ben ilk defa özürlü bakım parası alıcam. denizli de yaşıyorum denizli den alan arkdaşlar genelde ne zaman yatıyor yardımcı olablirlermi? Tşk ederim.

denizliye her ay 21.de yatıyor bu ay hafta tatiline denk geliyor bende merak ediyorum acaba sonraki günlermi yoksa önceki günlermi yatacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri