çok bekleriz nasıl olsa daha önce 25 te bile aldığımız oldu tam 7 aydır 25 inde yatmadı sürekli 25 te yatırsalardı bir beklentimiz olmazdı ama neymiş ihtiyacı olmayan insanlar çıkıp konuşuyor sesinizi çıkarmayın diye nasıl olsa devlet bedavadan bize para veriyor ne zaman verirse versin.biz böyle devam ettikçe bunlarda keyiflerine göre hareket eder.geçe ay 17 sinde alındı ve bu tarih üzerinden 1 aydan uzun süre geçti hala yok.bekleki yatırsınlar...yazacak çok şey var ama neysebelki yatar ogleden sonra istanbul
aslında dilekçe ile şikayet gerekiyor.belli bir tarihte versinler yeterki isterlerse ayın 30unda versinler ama belli olsun çoğu insan açlık sınırında yada yoksulluk sınırında gelecek 5 kuruş paraya bakıyorlar ama malesef tuzu kuru insanlar farkında bile değil bu durumun.ben şikayetimi ettim onlar benim işimi görmek zorunda devlet memuruysa bende devlet memuruyum evdeki bir özürlüye bakıyorum madem böyle bir hak verdiler arkasında adam gibi dursunlar yada o hakkı hiç vermesinler.en azından bir beklentim olmaz.şikayet edelim arkadaşlar madem böyle bir platform var bunu hep birlikte yazılı olarak dile getirelim.evet katiliyorum soylenecek cok sey var dun benzer seyleri bende yazdim ama sitede kendini begenmis bi arkadas bana ters konustu
çok bekleriz nasıl olsa daha önce 25 te bile aldığımız oldu tam 7 aydır 25 inde yatmadı sürekli 25 te yatırsalardı bir beklentimiz olmazdı ama neymiş ihtiyacı olmayan insanlar çıkıp konuşuyor sesinizi çıkarmayın diye nasıl olsa devlet bedavadan bize para veriyor ne zaman verirse versin.biz böyle devam ettikçe bunlarda keyiflerine göre hareket eder.geçe ay 17 sinde alındı ve bu tarih üzerinden 1 aydan uzun süre geçti hala yok.bekleki yatırsınlar...yazacak çok şey var ama neyse
sürekli böyle insanlar çıkar ve malesef herşey olumluymuş gibi konuşur17 sinde aldığınız maaş bayram olmasından dolayı olmasın..Ayrıca herkes ve herşey eleştirilebilir ancak bu eleştiriler bazen hakaret boyutunu bile aşıyor..Son olarak insanların aldıkları bu maaşa minnet duymaları normaldir çünkü başımıza 10 sene önce bunlar gelseydi yada gelmiş olanlar var,hallerini düşünemiyorum bile...
sürekli böyle insanlar çıkar ve malesef herşey olumluymuş gibi konuşur
senin gibi gerizekalılar oldukça zaten durum hep böyle olacak.Nedense bende senin için aynı şeyi düşünüyordum...Her ortamda,her sosyal olayda v.b yerlerde senin gibi ayrık otları mutlaka olur..Hani demişsin ya "maaşı zamanında vereceklerse versinler yada hiç vermesinler" çok şikayetçiysen eğer sosyal hizmetler il müdürlüğüne bir dilekçe verin maaşınızı anında keserler,sizde rahat bir nefes alırsınız..Ayın 17 sinde maaşını 8 gün erken aldığında sesin çıkıyormuydu merak ediyorum..
senin gibi gerizekalılar oldukça zaten durum hep böyle olacak.