Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
izmir henüz yatmamış görünüyor sanırım pazartesine kaldı...
bugün haberlerde asgari ücettten vergi kaldırlacakmış diye okudum maaşımız 125 tl artabilir...inşallah
izmir henüz yatmamış görünüyor sanırım pazartesine kaldı...
bugün haberlerde asgari ücettten vergi kaldırlacakmış diye okudum maaşımız 125 tl artabilir...inşallah
gresunlu
İstanbul maaşı yattı ve bu başlık altında bir kaç arkadaşımız yattığını teyit etti
james
Hatay yattığı hakkında bilgi vardı il ve ilçelerde yatışlarda farklılık olabiliyor belki sizdeki bundan kaynaklı bir sorundur sitemizde hataydan başka arkadaşımız varsa bizlere bilgi verirse seviniriz eğer yanlış bir bilgiyse listeden hatayı kaldırırız.
10dk önce 183 nolu telefonu arayıp izmir için bakım üçretlerinin yatmadığını ne zaman yatacağını sordum.bizden tc kimlik no isteyip sürekli soru sorup hatta tuttular daha sonra sistemde problem var güncellemelr var dosyanız güncelleniyo olabilir ileriki tarihlerde arayın konu ile ilgili bilgi verelim dediler.böyle bir olay varmıdır bunlar ne sorguluyorlar bizi merakta bıraktı yoksa bu maaşları kaldırmayımı düşünüyorlar.acil cevap.