2012 Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İllerin Sıralı Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haklısınız ben de sonradan fark ettim niye almayanları soruyorum ki:)) bana halen yatmamış da panik oldum.Çorlu'dan alanlar varsa çok acil yazabilir mi acaa??Tşkler..

2012 Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

1:Samsun
2:Kütahya
3:Erzurum
4:Aydın
5:Zonguldak
6:Adıyaman
7:Bilecik
8:Kırıkkale
9:Uşak
10:Adana
11:Kırşehir
12:Balıkesir
13:Gümüşhane
14:Bursa
15:Tekirdağ
16:diyarbakır
17:denizli
18:Ankara
19:Antalya
20:Kocaeli
21:Kahramanmaraş
22:Sivas
23:Konya
24:Malatya
25:Muğla
26:Burdur

arkadaşlar ben istanbuldan hülya 1 yıldır bu sitenin takipçisiyim bende katılıp istisnada olsa fikirlerimi söylemek için üye oldum umarım herşey daha güzel olur ve olmasınıda çok istiyorum

haklısınız ben de sonradan fark ettim niye almayanları soruyorum ki:)) bana halen yatmamış da panik oldum.Çorlu'dan alanlar varsa çok acil yazabilir mi acaa??Tşkler..

bende bugün KARABÜK sosyal hizmetleri aradım biz yollamışısz bugün yarın yatar dediler gecen ay dediğim gibi ayın 12 de aldım ben ayın 20. oldu 38 gün oldu neden böyle oluyor diye sordum memur arkadasımıza bigi vermedi bugün yarın yatar dedi tek söylediği şey bende e devletten bimere mail attım bakalım ne cevap gelecek beklemekten başka yapacak bişey yok sizlerde bimere mail atabilirsiniz.

arkadaşlar ben istanbuldan hülya 1 yıldır bu sitenin takipçisiyim bende katılıp istisnada olsa fikirlerimi söylemek için üye oldum umarım herşey daha güzel olur ve olmasınıda çok istiyorum

inşallah hülya hanım kardesim hg aramıza elbette fikirlerimizi söyleyecez iştişare edecez burada gerek adminimiz gerekse yönetici arkadaslarımız pırlanta kalpli insanlar 1 yıldır takip ettiğinizi söylüyorsunuz farkına varmışınızdır bu gerceğin hepsinden ve siz tüm üye arkadaslarımız ve kardeslerimizden de ALLAH razı olsun birlik beraberlik içinde nice güzellikleri paylaşmak arzusu ile saygı ve sevgiler.

2012 Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

1:Samsun
2:Kütahya
3:Erzurum
4:Aydın
5:Zonguldak
6:Adıyaman
7:Bilecik
8:Kırıkkale
9:Uşak
10:Adana
11:Kırşehir
12:Balıkesir
13:Gümüşhane
14:Bursa
15:Tekirdağ
16:diyarbakır
17:denizli
18:Ankara
19:Antalya
20:Kocaeli
21:Kahramanmaraş
22:Sivas
23:Konya
24:Malatya
25:Muğla
26:Burdur
27:İzmir

bu arada müdürlükte adamım var birde söyle bir durum varkı bugun gün içerisinde yatırılan paralar hesaplara gece 12 den sonra geciyormuş bu bilgiyide vereyım sizlere..

sakaryalı arkadaşlar bir arkadaşım sakaryanın yattıgını söylüyor ben hesaba baktıgımda yatmamış sakaryalı arkadaşlardan ricam hesaplarına bakıp haber verebilirler mi

selam arkadaslar karabük bu sabah 09:36 itibariyle evde bakım ücreti hesaba yatmış olduğunu görmekteyim, en kısa sürede yatırılmamış illerin yatırılması dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri