2012 Mart Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

ankaradan haber yok mu

:mad::mad::mad::mad::mad:
Değerli üyelerimiz ''Mart Ayı Evde Bakım Maaşı'' takibini yine hep birlikte işbirliği halinde bu başlık altında yapacağız. Siz değerli üyelerimizden ricamız bulunduğunuz iller yattığı zaman bizlerle paylaşmanızdır. Bu sayede bir çok insanın fayadalanabileceğini unutmayalım. Her sayfada yatan illeri liste halinde bulabileceksiniz geçmiş sayfaları karıştırarak zaman kaybetmemeniz adına bizler elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Şimdiden vereceğiniz destek için teşekkür ederim tüm illerin biran evvel yatması dileğiyle.

NOT:
Lütfen başlık altında sadece yatan ve yatacak iller hakkında yorumlarda bulunalım sorularımız var ise soralım farklı konular için uygun bölümlerde yeni konu başlığı açarak sorularınızı iletebilirsiniz. Aksi takdirde başlığımız amacından sapmış tam bir kargaşaya dönüşmüş olacaktır.

Keşke emin olmadan söylemesek.. Biliyosunuzki özürlü insanlar veya onlara bakanlar zor şartlarda dışarı çıkıyolar!

İSTANBUL HENÜZ YATMADI ARKADAŞLAR!!!

Bakım maaşı alamayan arkadaşların dikkatine: 2-3 saat uğraştım shçek genel müdürlüğüne ulaştım, düzenleme sebebiyle bakım maaşlarının tamamı 15.03.2012 mesai bitimine kadar yatmış olacaktır... Kaynak SHÇEK ANKARA... müsterih olun...

istanbul yatmıs diye yazmadan once lutfen emin olup yazın kendiniz aldınız mı bankaya gittiniz mi? Yok kulaktan dolma yazmayın!!! Siz yattı deyince atm ye gidip baktım yatmamış İstanbul ya emin olup yazın yada yanlıs bilgi paylasmayın...

istanbul yatmıs diye yazmadan once lutfen emin olup yazın kendiniz aldınız mı bankaya gittiniz mi? Yok kulaktan dolma yazmayın!!! Siz yattı deyince atm ye gidip baktım yatmamış İstanbul ya emin olup yazın yada yanlıs bilgi paylasmayın...
karacan özür dilerim kusura bakma bende başka bir sitede bu duyumu aldım haklısın

Arkadaşlar baktığınız zaman kaç sayfada yatan sadece iki il var gerisi sadece laflardan ibaret konu başlığındada belirttiğimiz gibi lütfen biraz daha dikkatli olalım yatan illerin takibini yapmakta zorlanan arkadaşlarımız varmış. bu başlıkğı takipte olan insanlara saygımız gereği boş laflarla kargaşa yaratmayalım.

antalyadan haber yokmu?
bencil davranmayalım maaşı alan bir yazmıyor ben yarın internet hesabı açtıracağım ve yattığı zaman burdan bildireceğim elimden geldiğince.

Geri