2012 Nisan Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
balıkesir yatmış diyorsunuz ama ben 1 saat önce baktım yatmamış ilçeler değişiyormu ben bandırmada oturuyorum alan varmı yoksa bir duygumudur lütfen bilgilendirirmisiniz

başka bir sitede bir arkadaş almış Balıkesirde ama o sitede de Balıkesirde olupta almayanda varmış şuan yazmış bende aldım deyince paylaştım ilerin yatış tarihlerinde değişiklik olmasına alıştık ama aynı il da kişilere farklı günlerde yatması tuaf

Adıyaman
Bilecik
Kırşehir
Kütahya
Tekirdağ
Kırıkkale
Edirne
Aydın
İstanbul
Erzurum
Samsun
Şanlıurfa
Eskişehir
Ankara
Antalya
Uşak
Bursa
Kayseri
Adana
Zonguldak
Diyarbakır
Karabük
Rize
Denizli
Mersin
Balıkesir
Kocaeli
Osmaniye

Geçen ay yanılmıyor isem Konya 16 yada 17 sinde yatmıştı bu bir kaç günlük gecikmeler hep oluyor yarın yada cumartesi yatar diye düşünüyorum

EVDE BAKIM AYLIKLARI İÇİN ÖNEMLİ DUYURU !!!

Arkadaşlar Konu ile Alakalı ve Önemli bir bilgi olduğu icin hem buradan paylaşıyorum hem de Yeni Konu Açarak Paylaşacağım... Evde Bakım Maaşı Ziraat Bankasından Alınmaktadır.. Ziraat Bankası daha önceleri Hesaplardan Hesap İşletim Ücreti adı altında herhangi bir ücret almıyordu.. Bazı illerde alıyor olabilir... Aldığı Rakamda 3 Aylık : 15 TL ... Ancak Açılan Hesabın, Evde Bakım Maaşı yatan bir hesap olduğunu belirtirseniz , bu İşletim Ücreti Evde Bakım Maaşı yatan hesaplardan alınmayacaktır.. Ben bizzat bugun Ziraat Bankası Şubesine giderek, Operasyon Yetkilisi ile bu konuyu görüştüm ve sisteme girip 1-2 işlem yaparak, artık Evde Bakım Maaşı Hesabımızdan herhangi bir Hesap İşletim Ücreti Kesilmeyeceğini ifade etmişlerdir.. Gecmiş ay içerisinde kesilmiş olan Tutar icin maalesef geri ödeme sozkonusu değildir.. Ancak ileriki aylarda da herhangi bir kesinti olmayacaktır... DUYURULUR ....

EVDE BAKIM AYLIKLARI İÇİN ÖNEMLİ DUYURU !!!

Arkadaşlar Konu ile Alakalı ve Önemli bir bilgi olduğu icin hem buradan paylaşıyorum hem de Yeni Konu Açarak Paylaşacağım... Evde Bakım Maaşı Ziraat Bankasından Alınmaktadır.. Ziraat Bankası daha önceleri Hesaplardan Hesap İşletim Ücreti adı altında herhangi bir ücret almıyordu.. Bazı illerde alıyor olabilir... Aldığı Rakamda 3 Aylık : 15 TL ... Ancak Açılan Hesabın, Evde Bakım Maaşı yatan bir hesap olduğunu belirtirseniz , bu İşletim Ücreti Evde Bakım Maaşı yatan hesaplardan alınmayacaktır.. Ben bizzat bugun Ziraat Bankası Şubesine giderek, Operasyon Yetkilisi ile bu konuyu görüştüm ve sisteme girip 1-2 işlem yaparak, artık Evde Bakım Maaşı Hesabımızdan herhangi bir Hesap İşletim Ücreti Kesilmeyeceğini ifade etmişlerdir.. Gecmiş ay içerisinde kesilmiş olan Tutar icin maalesef geri ödeme sozkonusu değildir.. Ancak ileriki aylarda da herhangi bir kesinti olmayacaktır... DUYURULUR ....
abi senin yazını okudum ziraat bankasına gitim yanlız bana 3 ayda bir hesap işletim ücreti alınır 15tl. bunu merkez belirliyo dediler bende dilekce yazdım bankya verdim yanlız bu dilekceyi aldılar bişii fark etmez bundan haberin olsun dediler merkez otomatik olarak bu ücreti alıyo dediler . şimdi ne yapacaz bilmiyom ....??????

Adıyaman
Bilecik
Kırşehir
Kütahya
Tekirdağ
Kırıkkale
Edirne
Aydın
İstanbul
Erzurum
Samsun
Şanlıurfa
Eskişehir
Ankara
Antalya
Uşak
Bursa
Kayseri
Adana
Zonguldak
Diyarbakır
Karabük
Rize
Denizli
Mersin
Balıkesir
Kocaeli
Osmaniye
Sakarya
Kahramanmaraş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri