2012 Nisan Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben senin yazını görmedim hemşo herzaman erken yatıyordu busefer geç yatacak herhalde telefonla sordum sosyal hiz. ayın 15.le 25. arası bankaya bakın diyorlar tel.0322 224 84 74 arayabilirsin hemşo

bitanem bursadan ses yok :( ben dün aradım ayın 15 şinde diyor ama pazara denk geliyor.basından savmak ıcın soyledı sanırım :( veya tarihden haberleri yok :( istersen sende ara 0.224.223.19.36

arkadaşlar ya lütfen artık boş şeyler yazmayı bırakında yatan illeri isimlerini daha rahat görelim 12 sayfa gezdim ankara yattımı ki diye bakmak için lütfen sadece yatınca illerin isimleri yasılsın yatıp yatmadıgına bakıp çıkalım lütfen ya boş sorular sormayalım alınan maaş gerçekten bizim için bir lütuf er vaya geç nasıl olsa yatacak lütfen artık

2012 Nisan Ayı Evde Bakım Parası Yatan İller

Adıyaman
Bilecik
Kırşehir
Kütahya
Tekirdağ
Kırıkkale
Edirne
Aydın
İstanbul
Erzurum
Samsun

Arkadaşlar adana için maaş bekleyenler ben saat 15:07 itibari ile sosyal hiz. Müd. Aradim pazartesiye kadar para yok.kimse bankaya gitmesin .:(

bizim şubat ayında bütün herşey tamamlandı 1 ay bekler nisanda alırsınız demişlerdi bursaya yatarsa bizde yararlanabilirmiyiz acaba ??

Bursa'ya yatınca hesabınızı kontrol ediniz nisan dönemi yatar bi kaç güne kadar, nisanda yararlanırsınız demişlerse yararlanırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri