Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HATAY bugün itibariyle yani 23.01.2012 de evde bakım parası yatmıştır ama yine 599 küsür tl yatmış ya ben 635 tl falan bekliyordum acaba neden 599 tl yattı ??
2O12 Ocak Ayı Evde Bakım Parası Yatan İller
Bursa
Kırşehir
Samsun
Kırıkkale
Ankara
Şanlıurfa
Bilecik
Çanakkale
Diyarbakır
Erzurum
Bayburt
Zonguldak
İstanbul
Antalya
Konya
Kocaeli / Gölcük
Tekirdağ
Edirne
Adana
Eskişehir
Kütahya
Balıkesir
Manisa
Karabük
Bartın
Isparta
Mersin
İzmir
Sakarya
Adıyaman
Hatay
mardin hala yatmadı en son dün sordum yok halbuki geçen ay aralık 19 pztsi günü almıştık neyse inşallah şubat ayına kadar gelir bide bu maaş aralık ayın maaşı
Herkese iyi akşamlar. Öncelikle teşekkür ediyorum böyle kaliteli ve bilgilendirici sitede emeği geçenlere ve katkı sunanlara. Ben yeni üye oldum. Elazığ ilinde Ocak 2012 bakım ücreti 25.01.2012 itibariyle hesaba halen yatmamış. Eğer alan varsa yazabilir mi lütfen? Tşk...
Üyeliğiniz hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz henüz Elazığda evde bakım maaşı hakkında bir bilgi yok yatması durumunda bizlerle paylaşırsanız seviniriz Elazığ da maaş bekleyenlerde faydalanmış olur.
2O12 Ocak Ayı Evde Bakım Ücreti Yatan İller
Bursa
Kırşehir
Samsun
Kırıkkale
Ankara
Şanlıurfa
Bilecik
Çanakkale
Diyarbakır
Erzurum
Bayburt
Zonguldak
İstanbul
Antalya
Konya
Kocaeli / Gölcük
Tekirdağ
Edirne
Adana
Eskişehir
Kütahya
Balıkesir
Manisa
Karabük
Bartın
Isparta
Mersin
İzmir
Sakarya
Adıyaman
Hatay
Niğde
Artvin
slm her ay en geç 27 sinde istanbula yatardı bu ay yatmadı bi terslik var acaba yeni yıl diye evrak mı tazelemek gerekiyor gerçi ayın 8inde bi 600 tl yattı ama onun valilikden geldiğini zannediyordum yoksa bu 600 evde bakım parASımı ben fakirlik parası zannediyordum bilgisi olan varsa sevinirim.