Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evde bakım parasının yattığı bankaya giderek (muhtemelen ziraat bankasına yatıyordur) bakım parasının yattığı hesap numarasıyla internet bankacılığına geçmek istediğinizi söyleyin. Artık tüm bankalar internet bankacılığını kullanıyor. Banka size bir kullanıcı adı ve şifre verecek. Evinizden ilgili bankanın internet sitesine k. Adı ve şifrenizle girerek evde bakım ücretinin yatıp yatmadığını onlayn öğrenebilirsiniz.
Değerli üyelerimiz lütfen evde bakım maaşı yatan iller konusu haricinde ki sorularınızı bu başlık altında sormayınız. Sormanız durumunda bizlerde cevaplamak zorunda kalıyoruz ve böylelikle başlık amacından sapıyor tam bir karışıklığa dönüşüyor. Bundan dolayı evde bakım maaşı yatan illeri takip eden arkadaşlarımızda sıkıntı yaşıyor. Evde bakım maaşıyla alakalı tüm sorularınızı bu Evde Bakım Maaşı / Hizmeti bölümde yeni konu başlığı açarak sorabilirsiniz. böylelikle hem sizin sorunuz arada kaynamaz hemde evde bakım maaşı takibi yapan arkadaşlarımızın işi kolaylaşmış olur. Şimdiden göstereceğiniz duyarlılığa çok teşekkür ediyorum.
adıyaman henüz yatmadı ne zaman yatacak bu acaba temmuzda basvuru yaptık kasımda eve geldıler aralıkta alırsınız dedıler maası hala sallanıyoruz malesef ocak ayınıda alamadık nnedenını sorduk ısleme alınmadı ama subatta kesın alırsınız dedıler ne zaman alacagız bılemıyorum adıyaman yattysa bılgı verır mısınız
konya' da 11.30 itibarıyla henüz yatmamış.sanırım her zaman ki gibi ayın 14 dünde yatacak gibi. allah yedirmek nasip etsin.gayri ayın 14 nü bekleriz gayriii......
Bugün yine yeni bir hafta başı sitemizi takipte kalınız sanıyorum bu hafta içinde birçok il yatacaktır, maaşı yatan arkadaşlarımız eğer biz paylaşmamışsak yattığını paylaşıp diger bekleyen arkadaşlarımızı bilgilendirmiş olurlar.