Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bursayı beklemeyelim arkadaşlar müdürlüğü aradım yeter be dediler kaç kişiye cevap vereceğiz yetiştiremedik dediler bayram öncesi ödeme yokmuş hayırlısı ne yapalım
kurumu aradığın zaman o köpek gibi davrananlara burdan azıma ne gelirse sövecemde olmuyor.ama onlar hakediyor.yetiştiren yetiştiriyor.insan gibi işini yapan devlet memurlarıda var demekki.
Bursa il müdürlüğü ödenekler Ankara'dan toplu çıkıyor diyo ama kendilerine ödeme gelmediği için ödene yapılmadı diyo diğer iller neden yattı dediğimde cevap veremiyo yok böyle bir pişkinlik ya yatmıcak boşa umut ediyoruz.
İstanbul yetiştiriyor o kalabalıkla ankara yetiştiriyor nasıl oluyor dandik şehirler yetişmiyor anlamış degilim yeni bir gün umuyorum çok il yatar takipte kalınız.
2013 YILI AGUSTOS AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER
(ENGELLİLER.GEN.TR)
1-) Samsun
2-) Ordu
3-) Ankara
4-) Tokat
5-) Denizli
6-) Aydın
7-) Balıkesir
Bartın
9-) Van
10-) Kırşehir
11-)Muğla
12-)Bilecik
13-)Afyonkarahisar
14-)Osmaniye
15-)Tekirdağ
16-)Kırıkkale
17-)Karabük
1diyarbakır
19-)Kahramanmaraş
20-)İstanbul
21-)Erzurum
izmir bekleyen arkadaslar şimdi kurumu aradım bana verılen cevap bız herseyımızı hazırladık ama odeme emrı gelmedıgı için birşey yapamıyoruz yoksa bızde bayramı dusunerekten butun hazırlıgımızı yaptık ama emır gelmedı odemeler için dedı yekılı kısı.
benım anlamadıgım bu odeme emırlerı tek bır yerden gelmıyormu bu il merkezlerıne bana dedı yetkılı kısı bız butun hazırlıgımızı yaptık ama odeme emrı gelmedı her ılın amırı memuru yada herne .......... ise ayrı her ilin emır eri ayrı galiba.