2013 Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

aynı olay bursada bizim başımızada geldi para yattı deniyor hesapta yok beklemedeyiz 20sine kadar yatar dediler bursa sosyal hizmetlerden.

Bu istanbul'da neden bu kağıtlar imzaya hep ay sonunda çıkarda milletin maaşı onaylanır ?El Oğlu uzaya çıktı - uzayda koloni kurma hesabı yapıyor bizimkiler daha milletin maaşını hesap edip dağıtmakta sorun yaşıyor

sivastan hala ses yok bekliyoruz sivas son 3 aydır hep böyle ellerinden gelse hiç yatırmayacaklar.

Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

(ENGELLİLER.GEN.TR)

1-Muğla
2-Samsun
3-Tekirdağ
4-Ordu
5-Bilecik
6-Tokat
7-Balıkesir
8-Kütahya
9-Erzurum
10-Kastamonu
11-Kırıkkale
12-Kırşehir
13-Şanlıurfa
14-Bayburt
15-Trabzon
16-Zonguldak
17-Kahramanmaraş
18-Aksaray
19-Antalya
20-Bursa
21-Ankara
22-Sakarya
23-Hatay
24-Afyonkarahisar

Arkadaşlar Bursa ve Ankara dan maaşlarını alamayanlar varmış fakat her iki ilimizdede evde bakım maaşı yatmıştır. Bazen il ve ilçelerde yatış tarihleri farklılık gösteriyor. Bu durumu gözardı etmeyelim muhtemelen yarına kadar tüm ilçelerindede yatmış olacaktır.

bursa shçek il müdürlüğünden maaşının kesilip kesilmediğini bi sor istersen arkadaşım bursa gece 00.35 itibariyle yattı ve çektim
bursa sosyal ve aile politikaları aradım bana 20-25 ne kadar hesabını kontrol et bugün yatmaya başladı dedler yatmazsa kesilip kesilmediğini sormak için ara dediler bişi anlamadım bn il il parça parça yatıyo bide illerde mi parça parça yatıyor.

aydın ili hakkında bilgisi olan varmı acaba.aydın ilide geç kaldı bu sefer gülümse hanım.umarım yatar inşallah.yatmamazlık gibi birşey olmaz.sosyal hizmetleri arayan varmı ki

Aydın geçtiğimiz aylarda 15-16 gibi yanlış hatırlamıyor isem yatmıştı ama çok fazla bir gecikme yok her ay böyle aksamalar olabiliyor heran yatar diye bekliyoruz.

Arkadaşlar sivas için maaşlar cuma yada pazartesi yatacak sebebi ise şu ödenek bekliyorlarmış memurlar öyle söylüyor yine bu sabah aradım görüştüm cuma yada pazartesi dediler saygılar bir an önce yatması dileğiyle hayırlı geceler...

valla arkadaşım genelde hiç bi zaman böyle birşey olmadı bursada en fazla 1 2 saat gecikmeyle bursa geneli yatıyordu bu gecede eğer yatmassa yarn bursa shçek'ye nedenini sorun derim ve aldığınız bilgiyi de diğer arkadaşlarımızın yararına burda paylaşırsanız sevinirim...

parça parça diye bişey yok senin maaşta bi durum var adres değişikliği işe giren yada gelirde artış olabilir git öğren

Geri