Sanırım dizinde geliriniz çok aynı tavsiyeyi sizede sunuyorum gönüllü olarak paranızı kestirebilirsiniz sîz sanırım engelli veya engelli yakını değil kurum çalışanısınız galiba yaranız varki herkes beni desteklerden tek muhalefet siz çıktınız
Amacım muhalefet olmak değil, elimden geldiğince sizi maaş konusunda aydınlatmak
Efendim hala ısrarla konuşarak forum kirliliği yapmaya ve konuştukça batıyorsunuz,
1.ağustos maaşını 07:08:2013 de aldınız.
2.temmuz maaşını 19:07:2013 de aldınız.
3.yani temmuz maaşını aldıktan hemen sonra (17 gün) ağustos aldınız. o zaman hiç sesiniz çıkmadı, parayı bol bulup yediniz, 17 günde iki maaş almak tatlı geldi, şimdi normale dönünce bas feryadı,
4. bunlar haricinde İstanbul bazen erken olabiliyor ayın 20 si gibi , ama hep 27 den önce yatıyor.
5.2011 den buyana ben de bakım maaşı alıyorum ama, ayın 25 inden önce foruma bile bakmıyorum, çünkü kendimi bu tarihe programlamışım, foruma baktığımda ya yatmış oluyor, ya da bir iki güne kadar yatıyor.
şimdi sizin bu feryadınıza dayanarak size soruyorum, sizin maaş almadığınız hiç bir ay oldu mu ? ( ki olmamıştır, forumda böyle mesajlarla vakit geçirdiğinizi düşünüyorum)
Ne size ne de başkasına ihtiyacınız yok veya var demiyorum, herkesin kendine göre sorunları, artıları , eksileri illaki vardır , ancak aldığınız bir maaşı bile şükredeceğinize isyan etmenizin alemi yok.
oturmuşsunuz pc başına forumda ahkam kesiyorsunuz, ama unutmayın , bırakın evinde pc olmayı gerçekten yiyecek ekmek bulamayan, oturacak koltuğu olmayan ihtiyaç sahibi insanlarımız var, onlar da bu maaştan yararlanıyor, sizin gibi pc den değil ayın 25 inden sonra bizzat bankaya giderek öğreniyor maaşın yatıp yatmadığını, maaşı aldığında da şükrediyor, çünkü bu zamanda 730 tl kazanmak her babayiğidin harcı değil, ben şahsen çok tanıyorum, 12 saat çalışıp 700 tl maaş alan işçileri.
siz de isyan edeceğinize, ona buna laf yetiştireceğinize, elinizi vicdanınıza koyun eleştirilerinizi öyle yapın, gerçekten ihtiyaç sahibiyseniz zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız,
Sonuç olarak İstanbul yine her ay olduğu gibi bu ay da 25 i geçirmeden maaşları hesaba aktardı, size şahsi mesajım her ayın 25 inden önce maaş beklememeniz, kalın sağlıcakla, Saygılar