Konya ses ver hadi!!
senin yine iyi,para kesmişler..bazılarının ise yardıma muhtacı kalmamış ve bildirim yapmamış diye bugüne kadar ödenen paranın faizi ile geri alıyorlar,mesela 3 sene ödenmişsearkadaşlar turkıye genelınde denetım varmış haberınız olsun osmanıye yattı ama ben alamadım pazartesı gelmısler kardesımı dr götürmüştüm komsulara sormuşlar evde yok deyınce evrak düzenlemıslr ve maaşımızı kesmısler bu kadar olmaz adından para verıyrlr ama bın rezıllık sankı kaçtık bı tlf edememıslr işlerıne geldıgı gıbı yapıyrlar ne yapaacam bılmıyrm cazesız kaldım bı sorumsuz yuzunden
senin yine iyi,para kesmişler..bazılarının ise yardıma muhtacı kalmamış ve bildirim yapmamış diye bugüne kadar ödenen paranın faizi ile geri alıyorlar,mesela 3 sene ödenmişse
36 ay x 700 tl= 25.200 tl birde faiz ekle 30 bin tl borçlananlar bile oluyor
evde işe giren birisi olursa,yada evdeki hsta sokağa çıkacak durumda ise bildirim yapılmadıysa o zaman..
halil bey çalışanımız yok gelirimiz güvencemiz yok sadece bu parayla geciniyoruz para olmayınca insan çok caresiz kalıyor anladınız mı
halil bey çalışanımız yok gelirimiz güvencemiz yok sadece bu parayla geciniyoruz para olmayınca insan çok caresiz kalıyor anladınız mı
muhattabım degilsin siz ozaman halin kardeşle el ele tutuşup gide bilirsiniz..