2013 Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demekki Antalya sosyal hizmetlerdekiler her arayana farklı gün söylüyorlar. Ben geçen hafta aradığımda çarşamba yatar eğer yatmazsa pazartesi yatar demişlerdi. Hatt buaydan sonra artık Ankaradan tüm illere aynı günde yatacak demişlerdi. Bugün yine aradım 17 den sonra hesaba bakın dediler. Ama yine yok. Ne yaptıkları ne söyledikleri belli degil. Hep diyorum bizleri memurların insiyatifine bırakanlarda kabahat.

Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1-Bilecik
2-Tekirdağ
3-Erzurum
4-Aydın
5-Burdur
6-Kırşehir
7-Kırıkkale
8-Şanlıurfa
9-Samsun
10-Ordu
11-Hatay
12-Zonguldak
13-Tokat
14-Kütahya
15-Uşak
16-Bayburt
17-Ankara
18-Muğla
19-Balıkesir
20-0smaniye
21-Eskişehir
22-Trabzon
23-Kırklareli
24-Van
25-Kayseri
26-Kahramanmaraş
27-Denizli
28-diyarbakır
29-Kocaeli
30-Bursa
31-İzmir
32-Bartın
33-Karabük

bu para sonuçta yatacak; bu kadar yaygaraya kepazeliğe küfre ne gerek var anlamakta güçlük çekiyorum. bulunduğum yerde engelliler derneğine başkan olmam için baskı yapıyorlar sürekli; işte sadece bu yüzden, engellilerin sabırsızlığı, anlamadan konuşması, hatta sadece duyumlarla yargıya varması yüzünden hiç yanaşmıyorum. 61 sayfayı tek tek inceleyin ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız..

hastası olan insan bu kadar sorunla uğraşacak zamanları ve sabırları kalmıyor her yapılan yanlış için insanlar suçlu veya haksız olmaya bilir;?????

ya beyler sadece yatan illeri yazsanız luzumsuz konusmaları bıraksanız nasıl olur olsa yatacak heryer gereksız soylenımlerı baska sayfada tartıssanız yeterın artık kuru lafları bırakın ya ssss

Yorumları okuyunca beynim durdu bu nasıl bir bakış açısı sayfadaki bazı arkadaslar beddua hakaret daha neler yazmışlar.. ALLAH gecinden versin hastalarını kaybetseler sanki sokakta yaşamaya başlayacaklar forum admin lerinden ricam yatan illerin dışında paylaşım yorum yapan üyelerin yorumları ve üyeliklerini bir daha gözden geçirmesi kendi ilimizin maaşı yattıgına bakmak için 63 sayfa bakmak zorunda kalıyoruz !!!!

Antalya hakkında bilgisi olan varmı acaba normalde 17 sinde yatması lazımdı bankadaki görevli 20-21 inde yatar demiş..Bilgisi olan varmı :(

Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1-Bilecik
2-Tekirdağ
3-Erzurum
4-Aydın
5-Burdur
6-Kırşehir
7-Kırıkkale
8-Şanlıurfa
9-Samsun
10-Ordu
11-Hatay
12-Zonguldak
13-Tokat
14-Kütahya
15-Uşak
16-Bayburt
17-Ankara
18-Muğla
19-Balıkesir
20-0smaniye
21-Eskişehir
22-Trabzon
23-Kırklareli
24-Van
25-Kayseri
26-Kahramanmaraş
27-Denizli
28-diyarbakır
29-Kocaeli
30-Bursa
31-İzmir
32-Bartın
33-Karabük

Hocam tamam sende haklısında insanlar geriliyo ba şimdi antalyada geçen ay para9.unda yattı diğer ayda aynı günlerde ödeme beklersin değilmi bende kendimi 11 ine göre ayarladım ayın 20 si oldu hala ses yok.
Şimdi soruyom bugun ödeme yapılsa 11 gün atmış oluyo yani 41 gün eğer bugün değilde pazartesi olursa 46 gün yani 16 gün, her 3 ayda bir böle çevirseler senede 2 ay maaş alamıyorsun demek yani 1460 lira eksik hesapta 730 alıcağın yerde aylığın otomatik 600 e düşüyor sen hesabını 730 a göre yaparsan senede 1400 lira içerden gidicen demektir.

Hadi onu geçtim çalışamayıp maaşla ev bakan var bugunmu yarınmı derken insanların zaten engeeli yakınları nedeni ile psikolojileri bozuk dahada bozuluyor para en azından yarayada merhem oluyor o yüzden dozu kaçıranlarıda anlamak lazım.

bu para sonuçta yatacak; bu kadar yaygaraya kepazeliğe küfre ne gerek var anlamakta güçlük çekiyorum. bulunduğum yerde engelliler derneğine başkan olmam için baskı yapıyorlar sürekli; işte sadece bu yüzden, engellilerin sabırsızlığı, anlamadan konuşması, hatta sadece duyumlarla yargıya varması yüzünden hiç yanaşmıyorum. 61 sayfayı tek tek inceleyin ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri