2013 Mart Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tmm giderim ptesi baktım yine yatmadı müdürle görüşürüm, lakin sosyal hizmetle görüşünce nasıl hallolurki hepsi aynı anda hesaba geçmiyormu?

Hemşerim haklısın hepsi aynı anda yatmalı ama SİVAS sosyal hzmetlerin işgüzarlığı.banka ile alakası yok.ssyal hzmetlerden kaynaklanıyor hata.dediğim gbi geçen ay ben de bizzat yaşadım bu sorunu.bnka şubem halletti sorunu hesaplrı kntrol ettiler yarısı yatmış,diğer yarısı yatmamış.ssyal hzmetler muhasebe servisini aradı bizzat yanmda müdür konuyu anlattı ve sorun 2 saat sonra halloldu ve hesaba geçti öyle çekebildim.
Sen pzartesi sbah bu işle ilgilen.ALLAH kolaylık versin.selametle..

Not : Banka sosyal hzmetlerden BÜLENT isimli memurla görüşmüştü konu için hatırlatırsın.

adana kadar içerisinde bulunan madur insanların durumunu göz ardı eden her konuda memur sıfatıyla oturan banka memuru nebilim ne memuru aklınıza geliyorsa hepsinin taaa............ anlayın artık bunun içerisinde bir yada iki tane çıkar adam gibi adam bu kadarmı bozuk bir memleketimiz var???

sivası neden koymadınız arkadaşlar sivas ayın 14 de ve saat 17 25 iti barile yattı ben çektim arkadaşlar 700 tl ama yinede yazsanız iyi olur sivası yattı yani sivas

Arkadaşlar yatan illeri hemen paylaşıyoruz, yatan illeri kişisel olarak bildirmiyoruz siteye burda yazıyoruz bu kısmı takip ederek yatan illeri görebilirsiniz.

ben sivas merkezde kalıyorum baktım hesaba yatmamış ve sosyal hizmetleri aradım pazartesi yatacak diyor benn anlamıyorum bi çelişki var bunda neden sizde yatıyor bende yatmıyor, ayrıca her ay aynı günde yatmaz!

raporunuzu süresini iyi takip edin
sosyal hizmetler haber vermeden maaşları kesiyor

Mart Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1:Kırşehir
2:Amasya
3:Edirne
4:Zonguldak
5:Bitlis
6:Samsun
7:Bilecik
8:Erzurum
9:Burdur
10:Balıkesir
11:diyarbakır
12:Bursa
13:Kütahya
14:Sivas
15:Aydın
16:Uşak
17:Bayburt
18:Tekirdağ
19:Hatay
20:Adıyaman
21:Trabzon
22:Hatay
23:Ankara
24:Rize
25:Osmaniye

tmm bilader giderim müdürle görüşüp sosyal hizmetdeki bülenti söylerim onuda tanıyorum, ve o gün pazartesi hallolur mu bu iş yoksa birkaç gün mü sürer veya zor bi iş benimi bekliyor?

Hemşerim haklısın hepsi aynı anda yatmalı ama SİVAS sosyal hzmetlerin işgüzarlığı.banka ile alakası yok.ssyal hzmetlerden kaynaklanıyor hata.dediğim gbi geçen ay ben de bizzat yaşadım bu sorunu.bnka şubem halletti sorunu hesaplrı kntrol ettiler yarısı yatmış,diğer yarısı yatmamış.ssyal hzmetler muhasebe servisini aradı bizzat yanmda müdür konuyu anlattı ve sorun 2 saat sonra halloldu ve hesaba geçti öyle çekebildim.
Sen pzartesi sbah bu işle ilgilen.ALLAH kolaylık versin.selametle..

Not : Banka sosyal hzmetlerden BÜLENT isimli memurla görüşmüştü konu için hatırlatırsın.

adana sanirim bu ayin 15'inde yatmadi insallah en gec pazartesi yatirilir.. herkese bilgilerden dolayi tesekkurler Adanadan sevgiler saygilar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri