sayın didem siteminize ve üzülmenizi çok iyi anlıyorum yazdıklarınızı okuduğum an hemen mart ayı maaşına baktım denizli 22 martta yatmış ve hal böyle iken ramke84 denizli bu gece yatması bekleniyor diyerek size ümit veriyor sizde benim gibi mart ayına bakmadan yada mart ayında hangi tarihte aldığınızı düşünmeden siz ve diğer arkadaşlar yatma tarihi marttan belliyken sabırla beklmek yerine sayfa kirliliği oluşturarark gerçekten birbirimizi aslında iyi dileklerle tenkit ederken bazılarımızda duygusal davranıp kırılıyoruz halbuki gerçek olan bir şey var bugün ayın 17 si denizlinin yatmasına 5 gün var bir arkadaş yatması bekleniyor bir arkadaş falan ilden haber varmı bir başkası falan yeri aradımda 3 güne 5 güne yatar inan gerçek bunlar gereksiz şeyler her ay herkes tarafından deflarca kibar bir şekilde ikaz temenni edilmesne rağmen bırakın illeri bazılarımız aynı ildeki 5 ilçeyi anlatıyor reyhanlı yatmadı altınözü yatmadı tokat ses ver izmire daha 4 gün varken izmir yatar inşaallah gerçekten bunlra gerekyok LÜTFEN SESSİZ VE SABIRLA BEKLEYELİM yasal olmayan yollarla d-samart ve digitürkü izleyen aboneler şifre çözücü sistemleri forumda konuşurken üstü kapalı konuşur neden biliyomusunuz d-smart ve digiturk yetkilileri takip ediyor ondan anlayışınız için teşekkür ederim.20 sayfanın 12 sayfası sohbet ve gülzade yazdığımı okumadan aynı olayı tekrar yaptı didem