2013 Nisan Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nisan Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1: Kırşehir
2:Samsun
3 Gümüşhane
4:Edirne
5:Bitlis
6:Erzurum
7:Osmaniye
8:Kastamonu
9:Aydın
10:Bilecik
11:Tekirdağ
12:Bursa
13:Antalya

Mevzuderin

Net birşey söylemek zor Şubat ayında 15 de yatan Adana Mart Ayında 22 de yattı. Bu durumda şu tarihte yatar dememiz gerçekten imkansız. Beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok umarım en kısa sürede yatar.

HALİL YILMAZ..GÜLÜMSE_HAYATA arkadaşlarım gösterdiğiniz ilgiye çok tşk ederim.BURSA ili yatmış dediniz inşl bu ay yatmıştır bizim para:)
birazdan gidip bakıcam.sizinlede paylaşırım.siteniz çok güzel bunuda söylemek lazım.kolay glsin.

herkese SLM.halil bey dediğiniz gibi benim işlemler heralde bu ay yetişmemiş ve para yatmamış. önümüzdeki ay inşl yatar.yine burdan takip edicem ve sizinle paylaşıcam kısmetse.tekrar böyle bir site yaptığınız ve katılımcılarla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.kolay gelsin.

Nisan Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1: Kırşehir
2:Samsun
3 Gümüşhane
4:Edirne
5:Bitlis
6:Erzurum
7:Osmaniye
8:Kastamonu
9:Aydın
10:Bilecik
11:Tekirdağ
12:Bursa
13:Antalya
14:Muğla
15: Adıyaman

arkadaşlar ben 20 tl düşük aldım 680 tl aldım neden bu ay böyle oldu. tekirdağlı arkadaslarımızda aynı miktarımı aldı acaba?

Bankayla ve kurumla görüşmenizi öneririm neticede maaş net illerde ve müdürlüklerde eksik yada fazla yatması durumu söz konusu olamaz bankayla görüşmenizi öneriyorum

yziya
Sivas Şubat ve Mart aylarının 14 de yatmıştı henüz bir gecikme yok. Büyük ihtimalle pazartesi yada salı yatar diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri