Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Net birşey söylemek zor Şubat ayında 15 de yatan Adana Mart Ayında 22 de yattı. Bu durumda şu tarihte yatar dememiz gerçekten imkansız. Beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok umarım en kısa sürede yatar.
HALİL YILMAZ..GÜLÜMSE_HAYATA arkadaşlarım gösterdiğiniz ilgiye çok tşk ederim.BURSA ili yatmış dediniz inşl bu ay yatmıştır bizim para
birazdan gidip bakıcam.sizinlede paylaşırım.siteniz çok güzel bunuda söylemek lazım.kolay glsin.
herkese SLM.halil bey dediğiniz gibi benim işlemler heralde bu ay yetişmemiş ve para yatmamış. önümüzdeki ay inşl yatar.yine burdan takip edicem ve sizinle paylaşıcam kısmetse.tekrar böyle bir site yaptığınız ve katılımcılarla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.kolay gelsin.
Bankayla ve kurumla görüşmenizi öneririm neticede maaş net illerde ve müdürlüklerde eksik yada fazla yatması durumu söz konusu olamaz bankayla görüşmenizi öneriyorum
Bankayla ve kurumla görüşmenizi öneririm neticede maaş net illerde ve müdürlüklerde eksik yada fazla yatması durumu söz konusu olamaz bankayla görüşmenizi öneriyorum