yok be arkadfaşım daha aralıkta gene kestiler 15 tl bursadA YOK ÖYLE BİŞEY YILDA 60 TL KESİYORLAR
bu cevapları bana yazdıgınızdan eminim kimse kimseyi aşagıladıgıda yok asalak degilim malum parti diyecegine acık acık yazsaydın ya patinini ismini insanlar salak degil senin hangi partiden sözettigini herkez şunuda söylemek isterim daha önce bu bakım maasını yatırmayan iktidarlarda gördü bu millet nankör olmayada gerek yok ben övmedim yalakalıkta yapmadım dedimki biz engellli insanlara evet devlet yardımcı olmak zorunda ona kesinlikle katılıyorum ben kendimde engellliyim bu güne kadar devletimten kömür dahi alamadım çalışamadıgım halde bile sadece dedigim biraz da olsa sabır demek istedim bana karşıda düşman gözüyle bakmanızı abes buluyorum ne haliniz varsa görünHENNESSY eline yüreğine sağlık arkadaşım dersin biz dilenci devlette bize sadaka veriyor EDİTÖR arkadaş ozaman sileceksin o yorumları yoksa cevap yazmak zorunda kalıyoruz şahsen benim zoruma gidiyor o yorumlar ben bu ülkeye 18 ay askerlik yapmışım 93 94 de 1 arkadaşım kollarımda şehit olmuş bende vurulmasamda 3 pusu 10 çatışmadan sağçıkmışım çürük raporu alıp brileri gibi askerden kaçmamışım bu ülkeye kaza yapanakadar vergimi ödemişim bu devlet tabiki ihtiyacım ve engelim varsa bana bu maaşı verecek elim kaçakçısına tazminat ailelerinede maaş bağlıyorsa banada bağlamak ZORUNDADIR arkadaş bıktık artık bazı arkadaşların adeta kendilerini ve tabiki bizleride aşağılık gösterip devletin adeta sadaka alıyorsunuz şükredin demesinden yani bunların siyasi görüşü malum partili olabilir ama burası bunun reklamını yada övmesini yapılacak yerdeyil SAĞLAM İNSANLARIN ZATEN BİZLERİ AŞAĞILAMASI YETER BARİ KENDİNİ ENGELLİ GÖRENLER KENDİLERİNE SAYGILI OLSUNNN biz engelliler BU ÜLKENİN ASALAKLARI DEYİLİZ ÇOK SİNİRLENDİM O YORUMA LÜTFEN KUSURADA BAKMASIN KİMSE
yok be arkadfaşım daha aralıkta gene kestiler 15 tl bursadA YOK ÖYLE BİŞEY YILDA 60 TL KESİYORLAR