Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adanalı olarak yazıyorum 1,5 ayı buldu bir itelemedikleri fantazi kurmadıkları engelli vatandaşlar kalmıştı onada fantazi kurdular ya helal olsun başka pozisyon isterlerse burdayız yazıklar olsun bununla ilgilenen görmemezlikten gelenlere telefonu kaldırıp sinir ile karşılayanlara ALLAH büyük elime düşmeyin......
Yanmışız ki ne yanmışız. Mahvolduk bu ay. Geçen senenin ocak ayından Aralık ayına kadar paranın yattığı tarihleri kontrol ettim. Ancak bu kadar dengesiz olur. 8 i ile 27 arası her tarihte yatmış nerdeyse. İnsan bu kadar da zora sokulmaz ki.
Bazı arkadaşlar her ay 15 yatıyordu ne oldu diyor ben manisanın ayın 15 inde yattığını görmedim hep ayın 25 doğru ne yapalım bunada şükür Allah devlete zeval vermesin yarın biri çıksa vermiyoruz dese ne olacak bunada şükür
Bilgi:adana s.h.m şimdi aradim ayin 24 de yatacak ondan önce beklemeyin dedi yani 2 gün daha sabir edecegiz arkadaşlar .kimse bankaya gitmesine gerek yok 24 ne kadar.
adadan olan arkadaşlara duyurulur sçhek dediği bizden kaynaklanan birşey deil ankarada programdan kaynaklanan sistem hatası en geç cuma yatırılır peki ankara sıkıştırılıyormu evet arıyoruz bence programdan anlayacak biri lazım 15 gündür yatmamış program sistem hatası ne kadar inandırıcı ya ebn insanları madur etmemm yenisini koyarım yada anlayan birini