2013 Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1:Amasya
2:Erzurum
3:Samsun
4:Tekirdağ
5:Kastamonu
6:Bilecik
7:Kırşehir
8:Aksaray
9:Balıkesir
10:Edirne
11:Rize

Adamin ihtiyaci var ne yapsin,ne kadar anlayissiz bir mesaj
adana her ay 15 de yatardı geçen ay 24 de yattı ve inanın ölüm raporunuda burada yayınlayabilirim ocak ayı 18 de babam vefat etti ben cenazemi kaldırabilmek için borç para buldum ve 5 ay o parayı ödeyecem belki komşudan belki tefeciden geçen ay adanayı buradan takip ederken 15-16-17-18-19-20 yatmadı hergün öldüm dirildim ama dnüpte adana noldu neden gecikti diye yazmadım çünki biliyorumki 30 zuna kadar yatacak lütfen arkadaşlar herkes ihtiyaç sahibi biliniyor ama neden her ay aynı sendromu yaşıyor ve yaşatıyorsunuz susun bekleyin lütfen

adana her ay 15 de yatardı geçen ay 24 de yattı ve inanın ölüm raporunuda burada yayınlayabilirim ocak ayı 18 de babam vefat etti ben cenazemi kaldırabilmek için borç para buldum ve 5 ay o parayı ödeyecem belki komşudan belki tefeciden geçen ay adanayı buradan takip ederken 15-16-17-18-19-20 yatmadı hergün öldüm dirildim ama dnüpte adana noldu neden gecikti diye yazmadım çünki biliyorumki 30 zuna kadar yatacak lütfen arkadaşlar herkes ihtiyaç sahibi biliniyor ama neden her ay aynı sendromu yaşıyor ve yaşatıyorsunuz susun bekleyin lütfen[/QU

Son düzenleme:
Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1:Amasya
2:Erzurum
3:Samsun
4:Tekirdağ
5:Kastamonu
6:Bilecik
7:Kırşehir
8:Aksaray
9:Balıkesir
10:Edirne
11:Rize
12:Sivas
13:Burdur
14:denizli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri