2013 Temmuz ayı evde bakım maaşı yatan iller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-Osmaniye
2-Samsun
3-Kırşehir
4-Tekirdağ
5-Bilecik
6-Çanakkale
7-Erzurum
8-Afyonkarahisar
9-Karabük
10-Kastamonu
11-Uşak
12-Ordu
13-Kırklareli
14-Bitlis
15-Zonguldak
16-Muğla
17-Bayburt
18-BALIKESİR

1-Osmaniye
2-Samsun
3-Kırşehir
4-Tekirdağ
5-Bilecik
6-Çanakkale
7-Erzurum
8-Afyonkarahisar
9-Karabük
10-Kastamonu
11-Uşak
12-Ordu
13-Kırklareli
14-Bitlis
15-Zonguldak
16-Muğla
17-Bayburt
18-BALIKESİR
19-BURSA

699 tl ama ben 690 çektim gerisi işlem üçreti altında kesildi iki ayda bir işler üçreti altında param kesiliyor beden ????
Maaşı hangi bankadan alıyorsunuz? Ziraat Bankası, Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarının son iş gününde 15 er TL olmak üzere yıllık toplam 60 lira alıyor. Diğer bankalar daha da fazla alıyor. Ziraat bankası için; Hesap sahibi veya hesap sahibinin bilgilerini biliyorsanız siz, İnternet bankacılığı veya 4440000 aracılığı ile herhangi bir faturanız için otomatik ödeme talimatı verirseniz kesinti olmayacaktır. Ben talimat verdim, kesmiyorlar artık. Not: faturanın son ödeme gününde, hesapta en az fatura borcu kadar tutar olmalıdır...

Bankalara dilekçe yazarsanız bir daha hesap işletim ücreti almıyorlar son aldıkları yıl ücretleride iade ediyorlar

2013 Yılı Temmuz Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

1-Osmaniye
2-Samsun
3-Kırşehir
4-Tekirdağ
5-Bilecik
6-Çanakkale
7-Erzurum
8-Afyonkarahisar
9-Karabük
10-Kastamonu
11-Uşak
12-Ordu
13-Kırklareli
14-Bitlis
15-Zonguldak
16-Muğla
17-Bayburt
18-Balıkesir
19-Bursa
20-Antalya
21-Konya
22-Kocaeli
23-Aydın

İstanbul ne zmn yatar acaba ? Hazıran ayında eve gelıp hesap actırın dedıler ılk maasımızı alıcaz Allah ızın verırse. Bılgısı olan arkadas varmı?

Arkadaşlar yatan illerin listesini lütfen yöneticiler harici toplu olarak paylaşmayın atlanılan ve yazılmayan iller oluyor sıkıntı yaşanıyor listeyi paylaşmayın lütfen.

ben baktım ADANA ya yatmamış hem zaten geçen ay 21 de mine yatmıştı daha adana ya var pazartesiye sarkabilir inş sarkmaz pazartesiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri