arkadaşlar güvenlik tahkikatının olumlu çıkması ne demektir ortaöğretim 82 puanla yerleşebilirmiyim
halil bey tercihler ne zaman başlar tarihi belli oldumu geçensene tercihi kaçırmştım bilgi verirseniz sevinirim...
halil bey tercihler ne zaman başlar tarihi belli oldumu geçensene tercihi kaçırmştım bilgi verirseniz sevinirim...
1. atamlar kaciran arkadaslar puanlariniz ve alanlariniz nedir
Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız ben 1.atamalarda ne yazık ki atanamadım Şimdi 2.tercihleri bekliyorum.inşallah hepimizi bu tercihlerde atanırız.Biraz erken erken olacak ama ben işletme lisans bölümü mezunuyum puanım 74,08 olup sıralamam 1500 sıradaydım.Geçen alımlarda yaklaşık olarak 1000 kişi işe girdiyse benim sıralamam 500'lere düşüyor yada ben öyle düşünüyorum Şimdi sizden ricam şu ben puanla atanabilir miyim?Evet arkadaşlar hepinizin yorumunu bekliyorum ve bu tercih klavuzunda herkesin işe girmesini diliyorum.Şimdiden yorumlar için teşekkürler...
yaklasik 2000-1700 tl arasindayanlış anlaşılmazsa ve cevap verebilecek varsa. geneç tercihlerde atananlar ortalama ne kadar maaş alıyorlar. ben özel bi şirkette yöneticiyim. çok düşük maaşlara memur olacaksak fln hiç uğraşmayım diyorum.
selamun aluykum herkeze merabalar 2013 ömss hakkında söleyecek okadar sey varkı? şimdi personel daire baskanlıgı müjdeyi verdı bende aile sosyal politikalar bakanlıgından yanı 183 aradım bu sefer kayıt yok ösym nın sayfadan takıp edecez ama su varkı 6bın 5bın arası engellı alacak benım sorum su bu kadrolara gırerken belge verılecekmi? yanı kazandıgımıza göre kura tercih i yanı demek ıstedıgım devamlı iş saygılarımla TEAMTECH
başvurular ne zaman arkadaşlar bilgi verin lütfen