2014 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller?

ziraat bankaları parayı kullanıyor..şimdi gelirken baktım yatmamış
cuma yatmadığına göre,cumartesi pazarda yatmaz...
toplam 5 gün geciktiriyorlar,ama faturalar gecikme faizi işliyor..

bursalılara taktik vereyim...gidin istanbul ziraat bankasından hesap açtırın,para oradaki şubeye yatsın,sizde bursadan atm den çekin :D

Mersin yatacakti cuma hani hep yalan soyluyorlar sosyal hizmetlerdekiler her ay degisirmi maas tarihi keyfi is yapyorlar

computer daha dur bakalım ya saat 11 veya ogle sonu saat 2 den 5 arasıda yatabılıyor cuma gunu olarak daha oncede cuma gunu denk gelmıstı boyle saat 2 cıvarı ogle sonu yatmıstı mersın yıne yatabılır gun ıcerısınde belli olmaz...

mersinli arkadaşlar; shçek il müdürlüğü pazartesi talimat verdiğini, ama bankanın parayı beklettiğini, bu nedenle sık sık bankayı arayıp baskı yapmamızı öneriyor. bugün yatmazsa salı gününe kalacak haberiniz olsun. ziraat bankası mersin merkez şubesi: 2381870

mersinli arkadaşlar; shçek il müdürlüğü pazartesi talimat verdiğini, ama bankanın parayı beklettiğini, bu nedenle sık sık bankayı arayıp baskı yapmamızı öneriyor. bugün yatmazsa salı gününe kalacak haberiniz olsun. ziraat bankası mersin merkez şubesi: 2381870

arkadaşım ben maaş yatmadan formu kirletmek istemeyenlerdenim ve yine yatmadan yazmadım ama shçek öyle bişey demedi bende aradım cuma günü yani bugün çekersiniz dediler mersin yatmıştır arkadaşlar hayırlı olsun

insanların zaten sinirleri tepesinde bu sıcakta bankamatiğe kadar gidiyoruz millet dört gözle yatıp yatmadığını bekliyor sen oturduğun yerde yattı diyorsun? çok sinirlendim birdaha kimseyi kandırma!

arkadaşlar mersin bir kısmı yattı bir kısmı yatmadı. bankanın sisteminde sorun varmış göya. mesela bizimki de eksik yatmış..öğleden sonra düzelteceklermiş..

Geri