2014 Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istanbul için 2014 yili eylül ayi evde bakim ödemeleri 03.10.2014 cuma günü hesaplarinizda olacaktir. Cümleten iyi bayramlar ......

aramızda sosyal hizmetler kurumunda çalışan bir arkadaşımızın olması ve bizleri bilgilendirmesinden dolayı çok teşekkür ederim görevinde ve makamında başarılar dilerim herşey gönlünüzce olsun balanced kardeşim..

Değerli Istanbullu kardeşlerim Balanced adlı kurum çalışanı arkadaşımız her ay düzenli olarak bizleri bilgilendiriyor.bu doğrultuda kendisine teşekkür ederim.bütün forum üyelerinin bayramı şimdiden mübarek olsun.saygılarımla.

şeymam henüz iller hakkında net bilgi malesef bulunmamaktadır. Hepimiz yatar diye umutla bekliyoruz sitemizi takipte olun yatan iller paylaşılacvaktır.

Arkadaslar antalya icinde bugun aradim arefe gunune kadar yatmis olacak dediler yani yatmaz demediler bekleyelim umarim bayram oncesi herkes alir iyi geceler

selam,
arkadaşlar başbakanlıktan yada hükümetten bayramdan önce maaşların yatacağı hakkında bir bilgi verildimi haberler de televizyonlarda bileniniz var mı ?

ya arkadaslar benim hesaba 20 tl gelmiş neyin nesi bilmiyorum bılgısı olan varmı ben 770 almıstım gecen ay

saat 11.30 itibarıyla balıkesir shçk yı aradım bakım maaşları bayram öncesi yatarmı diye sordum.şuanda ödenekleri bekliyolarmış bayram dan önce yatacağını düşünüyoruz dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri