bugün ziraat bankası müdüre çıktım,önce kabul etmedi,işleri çokmuş
bende sorunun büyük olduğunu,görüşmezsek gerekli üst kurumlara dilekçe yazıcağımı söyledim,konuştu
dedimki her ay sorunla karşılaşıyoruz,hakkımız olan maaşın 15 inde alınması gerekirken,50 tane ilde zamanında alınırken,bizde ise 1 hafta geciktiğini,sürekli telefonlarla sağı solu aradığımızı,sonuç alamadığımızı söyledim
maaşların bugüne kadar herzaman ayın 15 inde ziraat bankası elinde olduğunu asla ziraat bankasına geçerken aksama olmadığını,aksalık oluyorsa bunun tamamen bankayla alakalı olduğunu anlattı
zaten söylediğiniz tüm illerde zamanında para yatmasından farketmişsinizdirki,kurumun her zaman zamanında bankaya teslim ettiğini söyled
peki ne yapıcaz dedim,her ay böylemi olucak fatura ödeyemiyorum,komşular borç vermiyor,durduk yere elektrik su telefon kesiliyor,faiz ödüyoruz dedim,bir şey yapmak lazım dedim
o halde önce başbakanlığa sonra cumhurbaşkanlığına eğer oda olmazsa avrupa insan haklarına dilekçe gönderin dedi,umarım sonuç alırsınız dedi,ama azınlık olduğunuzdan kimse sizinle ilgilenmez...ben olsam kenara fazladan 200 tl ayırırdım
fatura zamanı geldiğinde 200 tl öderdim 1 hafta sabrederdim dedi,başka çözümü yok dedi,boşuna telefonla arayıp buraya kadar gelip yorulmaya değmez dedi
çayda içtim çok iyi adammış,helal olsun dedim tokalaştım çıktım
seninle resmen dalga geçmiş müdür efendi bankadan kaynaklaniyo sen o bankanin müdürüsün bilmem nerelere şikayet et bide bi kenara 200 tl koy 770 tl alacaksin 200 tl bi yere koyacaksin ahmet kardaş resmen bizlerle dalga geçyiyorlar sahibimiz allah olsun onlar makaminda otursunlar