ben istanbulda ikamet ediyorum.Hesap no degismis olmasi sikinti yaratmaz mi bunu ogrenmek istedim
muğla bugünde yatmadı arkadaşlar bilgisi olan var mı
ben istanbulda ikamet ediyorum.
bazen memleketim Karabük, e gittiğim zamana denk gelen maaşı, ordaki atm den çektiğim zamanlar bile oldu, önemli olan bankadır, istediğin ilçede,ilde, her yerden çekebilirsiniz. Saygılar
ben 14.02.2014 de işe girdim. Ve sgk benim 2022 maaşımı kesmiş ve maaşımı alamadım tüm araştırmalarımda 90 gün sigorta pirimi olmadan maaş kesilmez yazan arkadaşlar bunun için yapılması gereken bir durum varmı ??? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..
İyi ama size en yakın şubeden maaşınızı çekebilirsiniz zaten. Atıyorum ziraat bankasında hesabınız olsun, size en yakın ziraat bankası şubesine giderek maaşınızı alabilirsiniz...
Hesap no degismis olmasi sikinti yaratmaz mi bunu ogrenmek istedim
telefonda konuştuğun her şey kaydediliyor öncelikle talebin dinlemek isteye bilirsin eğer böyle bir talep varsa da değiştire bilirsin ve hesap kesim ücretlerin geri isteme hakkın var yeni şubenin senin oturduğun ilçede değilse de hemen bulunduğun ilçedeki sosyal yardım vakıflarına değişiklik hakkında bilgi vermelisin ilçe değişiklikleri bildirilmek zorunda. maaşınla ilgili sorun yaşarsınya arkadaslar benım sans eserı tel bankcalıgıyla gorusurken subemın ve hesabımın degıstıgını ogrendım yenı bır subeye aktarım yapmıslar benım bu ay maas alırken bı sıkıntı yaratır mı bank gorusunce yatar ama hesap ısletım ucretı keselar falan dedıler cok canım sıkıldı sonucta benım boyle bı talabım olmadı kendılerı yaptıgı bır olay benım evden cıkıpda boyle ıslerı halletme gıbı bır luksum yok
telefonda konuştuğun her şey kaydediliyor öncelikle talebin dinlemek isteye bilirsin eğer böyle bir talep varsa da değiştire bilirsin ve hesap kesim ücretlerin geri isteme hakkın var yeni şubenin senin oturduğun ilçede değilse de hemen bulunduğun ilçedeki sosyal yardım vakıflarına değişiklik hakkında bilgi vermelisin ilçe değişiklikleri bildirilmek zorunda. maaşınla ilgili sorun yaşarsın