2014 Mayıs Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya hakikaten yattıysa yazarsın anlarım ama yatmadığını niye yazıyorsunuz arkadaşlar, sinir ediyosunuz adamı foruma üye ettiniz beni de sonunda. Son ödeme tarihi bugün olan bir çok faturamız var bu paralar niye yatmıyor arkadaş yaa

Mayıs Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi
(ENGELLİLER.GEN.TR)

1- Ordu
2- Bilecik
3- Bayburt
4- Tekirdağ
5- Antalya
6- Kocaeli
7- Erzurum
8- Denizli
9- Tokat
10- Balikesir
11- Kirşehir
12- Eskişehir
13- Afyon
14- Samsun
15- Aydın
16- Manisa
17- Osmaniye
18- Zonguldak
19-Hatay
20-Sakarya
21-Kırıkkale
22-Kahramanmaraş
23-Bartın
24-Sivas
25-Mersin
26-Ankara
27-Konya
28-Muğla
29-Sivas
30-Uşak
31-Trabzon
32-Karabük
33-Bolu
34-Diyarbakır
35-Kütahya
36-Şanlıurfa
37-Kayseri
38-İzmir
39-Adana

Kimse yanlis anlamasin aldigim bi bilgiye göre Bursa evde bakim maasi ayin 25inden sonra yatirilacakmis. Sistemde degisiklik yapiyorlarmis artik 25i sabit kalcakmis. Tekrar soyluyorum kimseye yanlis anlasilmalara sebebiyet vermek istemiyorum ve bu benim iddiamda degil. Aldigim bi bilgi diyelim.
Saygilarimla.

Kimse yanlis anlamasin aldigim bi bilgiye göre Bursa evde bakim maasi ayin 25inden sonra yatirilacakmis. Sistemde degisiklik yapiyorlarmis artik 25i sabit kalcakmis. Tekrar soyluyorum kimseye yanlis anlasilmalara sebebiyet vermek istemiyorum ve bu benim iddiamda degil. Aldigim bi bilgi diyelim.
Saygilarimla.
Sende nereden türedin.40 tane il yatacak.bursa ya gelince sistemde problem olacak he!bence kurumdaki çürük memurlarda problem var.onca ildeki memurlar gibi işlerine önem versinlerde zamanında yatırsınlar.

Hayırlısı ile yatsında geç yatmış veya erken boşverin tartışmayın.Devletimizden Allah razı olsun.

Aynen öyle... Rahmetle andigimiz maden ocaginda kaybettigimiz vatandaslarimizin aylik maasinin 1.300 tl olup bizlerin her ay gecimimizi saglamak amacli sunulan 770tl nin neden yatmadi neden gec yatiyor gibi detaylara takili kalmamasini ve her bakici maasi alan sahsin ay sonunda alicakmis gibi ve borclarinida ona gore ayarlamasini arz ediyorum

Nereden mi turedim? Hep vardir sizin saygisiz ve aptalca yorumlariniza katilmiyordum. 25inde yattigi zaman gorurum seni. Bos bos konusma.
Yok yere efor harcamadan maas baglanmis. Nankör edip neden gec yatti neden islerini yapmiyorlar die bisi bilmeden yargiliorsunuz. Ay sonu alicakmis gibi dusunum ve sitenim sayfanin kirliligine son verin. Sanki alim terimizle mi kazandik? Sitem ediyorsunuz?

Valla zamaninda ayin 15 de algimiz maas 25 i oldu simdi.elin suriyelisi bile gunde gidip elindeki banka karti ile maaslarini alirken bizde burada cirpinip duralim artk kim uzerine almak istiyorsa alsin.sonucta biz sadaka istemiyoruz bize sunulan hakkimizi istiyoruz

Mayıs Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi
(ENGELLİLER.GEN.TR)

1- Ordu
2- Bilecik
3- Bayburt
4- Tekirdağ
5- Antalya
6- Kocaeli
7- Erzurum
8- Denizli
9- Tokat
10- Balikesir
11- Kirşehir
12- Eskişehir
13- Afyon
14- Samsun
15- Aydın
16- Manisa
17- Osmaniye
18- Zonguldak
19-Hatay
20-Sakarya
21-Kırıkkale
22-Kahramanmaraş
23-Bartın
24-Sivas
25-Mersin
26-Ankara
27-Konya
28-Muğla
29-Sivas
30-Uşak
31-Trabzon
32-Karabük
33-Bolu
34-Diyarbakır
35-Kütahya
36-Şanlıurfa
37-Kayseri
38-İzmir
39-Adana
40-İstanbul

Yokmu online bankaciliği olan arkadaş bursaya baktimi saat 7 den sonra salinmiş olabilirmi acaba ya bakabilcek yoksa gidip bankamatikten bakalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri