Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yazmıyım diyorum ama bu kadar .............olmaz kendileri tırlarla hortumluyo biz bir avuç para için ağzımızı açmış bekliyoruz allah yanınıza bırakmasın inşallah yobazlar
yazmıyım diyorum ama bu kadar .............olmaz kendileri tırlarla hortumluyo biz bir avuç para için ağzımızı açmış bekliyoruz allah yanınıza bırakmasın inşallah yobazlar
manisadar akilli ol siyaset yapma tirlarla para götürenlerin döneminde ozamanki hükümet deprem yardim paralarini maaş olarak memur emekliye dağitti ve bu yardimlarida vermiyorlardi çatladinmi her ay ödeniyor işte
manisadar cins misin lan sen bak bende bekliyom hala yatmadı . siyasi fikrini insanlara enpoze etmeye çalışma
ben 9 senedir özürlü kızıma bakıyorum 5 senedir bu para sayesinde ihtiyaçlarımızı gideriyoruz . ALLAH katkısı olandan razı olsun nankörlük etme nankör karga