2014 Yılı evde bakım maaşları ne kadar olacak

Henüz hesaplamalar yapılmadı hesaplanıp 2014 itibari ile evde bakım maaşı nekadar alınacağı belli olduğu zaman sitemizde bunu paylaşacağız.

arkadaşlar lütfen ezbere konuşmayalım hı kendi şahsi düşünceniz ise bunu belirtin insanlar yanlış anlamalarına sebep oluyor lütfen henüz resmi bir açıklama yok 2014 yılı için evde bakım maaşları miktarı benim kendi düşüncem verecekleri zam belli 30 bilemedin 40 tl gibi bir zam verir devlet başkada sanmıyorum inşallah aksi olur daha fazla bir zam verirler ama asgariye emekliye memura verdikleri zam ortada bizede verecekleri az çok ortada sayılır

arkadaşlar lütfen ezbere konuşmayalım hı kendi şahsi düşünceniz ise bunu belirtin insanlar yanlış anlamalarına sebep oluyor lütfen henüz resmi bir açıklama yok 2014 yılı için evde bakım maaşları miktarı benim kendi düşüncem verecekleri zam belli 30 bilemedin 40 tl gibi bir zam verir devlet başkada sanmıyorum inşallah aksi olur daha fazla bir zam verirler ama asgariye emekliye memura verdikleri zam ortada bizede verecekleri az çok ortada sayılır

Asıl sen bilip bilmeden konusma. Evde bakim maasi, asgari ucretin asgari gecim indiriminden dusulmus tutaridir. Asgari ucret belli oldugunda otomatikman evde bakim maasida belli olmus oluyor. Yani kimse evde bakim maasi icin zam yapmaz. asgari ucrete yapilan zam tutari ile bizim zam tutari aynidir.

Geri