2015 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bursada paranın gec yatması olayı
bursa kapalı carsıda cumartesi gunleri.iki kez millet vekili bennu hanımı gordum.bursadaki sorunu dicektim ama yaklasamadım.baskaları birseyler soruyordu.

Arkadaşlar Bursa'da yaşıyorum hesabıma Temmuz maaşı yatmadı. Telefonla sordum dilekçe vermemi söylediler. Başka da bir evrak istemediler. Aranızda geçen ayın maaşı yatmayan var mı ?

bursada paranın gec yatması olayı
bursa kapalı carsıda cumartesi gunleri.iki kez millet vekili bennu hanımı gordum.bursadaki sorunu dicektim ama yaklasamadım.baskaları birseyler soruyordu.

degerli bursali engelli ve engelli yakinlari ramazan ayinda malesef gene bayrama birakilacakti ödemeler valilik santralinden valilik özel kalem müdürünü bagladilar agladim dedim efendim birakin bayram şekerini almayi 1 haftadir pide parasini borç ettim ve bitti akşama pide alacak param yok dedim geçen bayramda arefe gecesi yatirdilar dedim bana atm ye git bekle dedi ....dedim efendim mumkunu yok gece 00.30 dan önce birakmazlar sen gi dedi bi daha gecikirse beni ararsiniz dedi ve .....yillardir ilk defa gündüz maaş aldi BURSALI ENGELLİ YAKINLARI İNŞAALLAH BU GECE YATARsaygilar hepinize

Arkadaşlar şura yattımı bura yattımı bilgisi olan var mı diye lütfen yazmayın.

Bilgi geldikçe zaten paylaşılıyor. Konuyu takip edenler var her bildiri geldikçe insan hah benim ilim yattı heralde diyip merak edip bakıyor.

Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

1-Antalya
2-Malatya
3-Karabük
4-Bilecik
5-Zonguldak
6-İstanbul
7-Hatay
8-Tekirdağ
9-Tokat
10-Afyonkarahisar
11-Erzurum
12-Çankırı

degerli bursali engelli ve engelli yakinlari ramazan ayinda malesef gene bayrama birakilacakti ödemeler valilik santralinden valilik özel kalem müdürünü bagladilar agladim dedim efendim birakin bayram şekerini almayi 1 haftadir pide parasini borç ettim ve bitti akşama pide alacak param yok dedim geçen bayramda arefe gecesi yatirdilar dedim bana atm ye git bekle dedi ....dedim efendim mumkunu yok gece 00.30 dan önce birakmazlar sen gi dedi bi daha gecikirse beni ararsiniz dedi ve .....yillardir ilk defa gündüz maaş aldi BURSALI ENGELLİ YAKINLARI İNŞAALLAH BU GECE YATARsaygilar hepinize

Aynen bende saat 6 gibi çektim maaşı şaşırdım.

konya ili bakım paraları yatmıştır.ilgililere duyurulur.birinci sayfada belirttiğim gibi tamı tamına 830,84 tl yatmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri