2015 Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Allah devletimizi hep korusun devletimize kötülük yapmak isteyenlere fırsat vermesin.yani eskiden engelliler Türkiye de engel olarak görünüyordu .ALLAH'ım inşallah daha iyisi olur.Daha kötüsü olmaz inşallah Amin

(Engelliler.gen.tr)

1- Tokat
2- Kırşehir
3- Kahramanmaraş
4- Afyonkarahisar
5- Malatya
6- Samsun
7- Tekirdağ
8- Hatay
9- Denizli
10-Bursa
11-Kocaeli
12-İzmir
13-Antalya
14-Erzurum
15-Karabük

adres degişikliği sebebi ile evde bakım maası kesildi. tekrar basvuruldu 16 ekımde dsyalar teslım edıldı. 17 kasım da ise yenı bakıcı nın kabul mektubu geldi. maas ne zaman baglanır acaba. banka hesabı falan acıldı . hesap acıldıktan snra 45 gun ,içinde dedıler ama aralık ayı ıcın yatar mı yoksa ocak subat da mı yatar . mersin dekı memurlar malesef ilgisiz bilgi vermiyrlar yardımcı olmuyorlar. bu knu hakkında fikriniz var mı ne zman yatmaya baslar

(Engelliler.gen.tr)

1- Tokat
2- Kırşehir
3- Kahramanmaraş
4- Afyonkarahisar
5- Malatya
6- Samsun
7- Tekirdağ
8- Hatay
9- Denizli
10-Bursa
11-Kocaeli
12-İzmir
13-Karabük
14-Antalya
15-Erzurum

adres degişikliği sebebi ile evde bakım maası kesildi. tekrar basvuruldu 16 ekımde dsyalar teslım edıldı. 17 kasım da ise yenı bakıcı nın kabul mektubu geldi. maas ne zaman baglanır acaba. banka hesabı falan acıldı . hesap acıldıktan snra 45 gun ,içinde dedıler ama aralık ayı ıcın yatar mı yoksa ocak subat da mı yatar . mersin dekı memurlar malesef ilgisiz bilgi vermiyrlar yardımcı olmuyorlar. bu knu hakkında fikriniz var mı ne zman yatmaya baslar

Konu başlığı dışındaki sorularınızı lütfen konu başlığı açarak sorduğunuz takdirde, sorularınıza ilgili yönetici arkadaşlarımız yada konu hakkında bilgisi olan üyelirimiz sorularınıza daha hızlı ve ayrıntılı şekilde bilgi alabilirsiniz. 17 Kasımda bahsi geçen mektupda kabul tarihi gibi bir açıklama var ise o tarihten itibaren Kasım dönemi maaşınız bu ay hesabınıza yatıcaktır diye düşünüyorum.

tesekkur ederım. bu konu acma kısmı hakkında bilgim olmadıgından da direk yorum seklınde attım. özür dilerim. mektupta tarıh olarak 17 kasım dısında baska bişey yazılmamıs. bakım maası alması uygun görunmus kbul edılmıstır yazıyrdu. peki mersin yattı mı özür dilerim pek anlamıyorum bilgısayar da işlem yapmayı. yardımcı lursanız sevınırım allah razı olsun. mersin yatmadı ise de acaba ne zaman yatacagını bilen var mı

tesekkur ederım. bu konu acma kısmı hakkında bilgim olmadıgından da direk yorum seklınde attım. özür dilerim. mektupta tarıh olarak 17 kasım dısında baska bişey yazılmamıs. bakım maası alması uygun görunmus kbul edılmıstır yazıyrdu. peki mersin yattı mı özür dilerim pek anlamıyorum bilgısayar da işlem yapmayı. yardımcı lursanız sevınırım allah razı olsun. mersin yatmadı ise de acaba ne zaman yatacagını bilen var mı

Mersin ili hakkında şu ana kadar bir bilgi gelmedi, dilerseniz hesap açtırırken Ziraat Bankasına iletişim bilgilerini verdiğiniz telefon numaranız ile "Bakiye" yazıp 4747 ye mesaj olarak gönderdiğinizde hesap bakiyeniz hakkında bilgi sahibi olabilrsiniz.

(Engelliler.gen.tr)

1- Tokat
2- Kırşehir
3- Kahramanmaraş
4- Afyonkarahisar
5- Malatya
6- Samsun
7- Tekirdağ
8- Hatay
9- Denizli
10-Bursa