Ankara net mı arkadaşlar ona göre Gidip çekeceğim Boşa gitmeyim
evet net ankara yattı.hayırlı cumalar herkese.
Ankara net mı arkadaşlar ona göre Gidip çekeceğim Boşa gitmeyim
Bu gece yatar yada yatmaz sana kim ne sordu burada muhabbet edepsizlik yapma incele 2014 aralik eylul hangi tarihte yatmis s
Hastaadam bizide hasta etme...başlatma önceki aylarıda yıllarıda...sen kesin yatacak diyon.sonra bana öyle dediler diyon.bekleyip görecez.yatarsa çekeriz.yatmazsa bekleriz.geçen ay unuttun galiba dediğini 13 salı yatacak kesin dedin.ne oldu 10 gün sonrası yatmıştı.sabırla bekleyecez.edepsiz sensiz ayrıca...konuşmana dikkat edersen.saygı görürsün.ok?
hasta adam arkadaşım bak bursa sosyal hizmetler bile bıkmış artık senden burayıda gerip duruyorsun her maaş dönemi anladık sinirlisin tez canlısın başka biryerlerde sinirini yatıştr her dönem bu formu gerip durmaBursa sosyal hizmetler mudurlugu daha yeni aldiniz aceleye gerk yok dalga gecerek dedi
Sus beni cileden cikarma okuma yazdiklarimi okadar su teli yazsana l bekliyorum sakin ola cevap verme okumayi ver gitsin yada kafana gore takil ne cevap ber nede oku ben yazmadim bu gece yatacak diye oldumu
hasta adam arkadaşım bak bursa sosyal hizmetler bile bıkmış artık senden burayıda gerip duruyorsun her maaş dönemi anladık sinirlisin tez canlısın başka biryerlerde sinirini yatıştr her dönem bu formu gerip
ben babayın yaşındayım size sözüm yok sadece söylenenleri aktarıyordum geçen ay22 dedile 25 dediler ben 22 günü yatacak dedim yattı sadece bu güne kadar iki yanılmam oldu bide müdürlüğü hiç aramam yakın bi çalışan var oda bilgi kirliliğinden yanlış anlayabiliyo tamam okumayı ver sen de yazdıklarımı
hasta adam arkadaşım bak bursa sosyal hizmetler bile bıkmış artık senden burayıda gerip duruyorsun her maaş dönemi anladık sinirlisin tez canlısın başka biryerlerde sinirini yatıştr her dönem bu formu gerip
ben babayın yaşındayım size sözüm yok sadece söylenenleri aktarıyordum geçen ay22 dedile 25 dediler ben 22 günü yatacak dedim yattı sadece bu güne kadar iki yanılmam oldu bide müdürlüğü hiç aramam yakın bi çalışan var oda bilgi kirliliğinden yanlış anlayabiliyo tamam okumayı ver sen de yazdıklarımı
yaşım 42 yaşın kaç bilmem ama olay yaşlada alakalı deyil zaten bak yukarda br yorumda tehtit etmişsin üyenin birini telini ver diye yaşım var diyorsun ozaman yaşına göre davran maaş günü gelince yatınca dersin BURSA YATMIŞTIR bukadar şu tarihte yatacak bu tarihte yatacak demekten bıkmadınmı