2015 Mart Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

yav ALLAH aşkına arkadaşlar daha ya Bismillah derken beraber sormalar başladı fuzuli sayfa kalabalığı atıyorum A ilinin geçen ay maaşı 15 felan yatmış adamlar başlıyor 9 da ee yattımı nezaman yatar neden yatmadı ya bi durun günü gelsin yani geçen ay yattığı tarih gelsin yatmamışsa ozaman dersiniz neden yatmadı bilgiisi olan varmı acaba nezaman yatar gibilerinden hem birde telefonu olmayan yok herkez nasıl birşekilde bilgi alıyorsa sizlerde elinizdeki cep telini tuşlayarak kurumunuzdan bilgi alailirsiniz hemde en sağlıklı en net bilgiyi ama ne şimdi böyle söyledim diye basarsınız fırçayı koyarsınız lafları :) neyse kalın sağlıcakla umarım Tüm il ve ilçelerin evde bakım maaşları bir an önce yatar

senin ki fuzuli değil mi sana mı soruyoruz bu millet ay başını nasıl getiriyor onları sordun mu munavıklaşma insan ol insanların alacağı iki kuruşu zehir etme adileşmeeeeeeeee

bu ay yavaş ilerliyor yatan 2 il var nedense geçen ay Antalya 9 unda yatmışdı daha yatmadı bu ay ilginç...

yav ALLAH aşkına arkadaşlar daha ya Bismillah derken beraber sormalar başladı fuzuli sayfa kalabalığı atıyorum A ilinin geçen ay maaşı 15 felan yatmış adamlar başlıyor 9 da ee yattımı nezaman yatar neden yatmadı ya bi durun günü gelsin yani geçen ay yattığı tarih gelsin yatmamışsa ozaman dersiniz neden yatmadı bilgiisi olan varmı acaba nezaman yatar gibilerinden hem birde telefonu olmayan yok herkez nasıl birşekilde bilgi alıyorsa sizlerde elinizdeki cep telini tuşlayarak kurumunuzdan bilgi alailirsiniz hemde en sağlıklı en net bilgiyi ama ne şimdi böyle söyledim diye basarsınız fırçayı koyarsınız lafları :) neyse kalın sağlıcakla umarım Tüm il ve ilçelerin evde bakım maaşları bir an önce yatar

söyledigine katılıyorum..her ay aynı mevzu millet hakketten özürlü hale gelmiş..kaç sayfa yazı okudum sadece 2 il yatmış..

Istanbul için ; 2015 yili şubat ayi evde bakim ücretleri 13.03.2015 cuma günü hesaplarinizda olacaktir. Kalin sağlicakla

site yöneticisi srchacker millete özürlü deyince onun yazısının içereğini silmiyorsun.benim ona özürlü sensin dememe mi siliyorsun bu millet nerden öğrenecek yatan paralarını önce insan olsunlar sonrada adileşmesinlerrrrrrrr

Geri