2015 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sivaslı arkadaşlar dakkika başı (yatmamış) ...
Belki yarın belki ondan sonraki gün????
Bizde yatmadı bilgisi veriyoruz da.bu kadarda olmaz yani!!! Sabır...bizde bekliyoruz.ama sadece bekliyoruz.ya il md.lüğünü arayıp bilgi alın.veya takipte kalın.yatınca mutlaka biri yattı der.ok???

Denizlili hemşerilerimi burdan tebrik etmek istiyorum 2 yıldır bu siteye üyeyim hiç gereksiz yorumlarını görmedim. Ayın 10n da yatsa 25nde de yatsa, yattı veya lüzümlü bir açıklama dışında bir yorumlarını görmedim. Şu sayfayı gereksiz yorumlarla doldurmasak su güzelim sitenin kıymetini bilib, burdaki yardımlaşmayı çirkinleştirmek yerine biraz daha anlayışlı olmaya davet ediyorum özellikle sivas ve bursalı kardeşlerim. Saygılar.

Denizlili hemşerilerimi burdan tebrik etmek istiyorum 2 yıldır bu siteye üyeyim hiç gereksiz yorumlarını görmedim. Ayın 10n da yatsa 25nde de yatsa, yattı veya lüzümlü bir açıklama dışında bir yorumlarını görmedim. Şu sayfayı gereksiz yorumlarla doldurmasak su güzelim sitenin kıymetini bilib, burdaki yardımlaşmayı çirkinleştirmek yerine biraz daha anlayışlı olmaya davet ediyorum özellikle sivas ve bursalı kardeşlerim. Saygılar.
Bursa lıları karıştırmasanız olmaz değil mi?genelleme yapmayın lütfen

Arkadaslar benden bugunluk bu kadar sivas saat 21:52 itibari ile yatmamistir umarim bu gece yada yarin hesaplara gecer cumleten iyi geceler....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri