kurumdan yeni bakiciya kontrole geldilermi
geldiyseler marta alirsin.
gelmedilr henüz nden yatmadı osmaniye yattıgına eminmisin arkadaş
kurumdan yeni bakiciya kontrole geldilermi
geldiyseler marta alirsin.
Arkadaşlar Bursa kesin yattımı benim Maaş yok kurum yatmadı daha diyo
arkadaşlar bursadan kurumdan gelmişler eve not bırakmışlar salı günü kuruma geliniz diye bugün kuruma gittim kurul toplantısına girdim kurumda değişikler var ve çoğu kişiyi de kuruma davet etmişler gelmeyenlerin maaşlarını kesmişler kurum benden ve bir çok kişiden aynı şeyleri istedi benden istedikleri hani ilk başta nasıl baştan sona oraya buraya gidiyorsak aynı şeyleri tekrardan yapacakmışız sordum neden maaşımız mı kesildi diye yok maaşınız kesilmedi eğer gelmeseydiniz kesilcekti dendi 2015 yılında bütün evde bakıcılardan tekrardan tapu ssk bağkur vergi falan filan evrakları en baştan yaptırılmaları isteniyormuş yaptırmayanların maaşları kesiliyormuş bu bütün illerde geçerliymiş bana bu şekilde anlattılar bayada yardımcı oldular bu sene için bütün evde bakım aylık alanların tekrardan evrakları yaptırması gerekiyormuş tekrardan hesaplamalar yapılıp maaşın devam edip etmeyeceğine kara vermek için böyle bir yazı gelmiş ankaradan onlara kurumdan verdiler bu bilgiyi bilgilendirmek amacıyla paylaşmak istedim
Bu durumu konu açarak paylaşırsan daha çok kişinin haberi olur. Bizde bakım maaşı alıyoruz ama gelen giden yok henüz.
ilyaskirmanci,ben bakım maaşı alalı 2 yıl oldu ve iki yıl sonra 3,5 hafta önce keşif incelemeye geldi böle bişe sölemediler böle bişe olsaydı söylerlerdi heralde.