Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen erciyes yakinda 30 unda yatar kayseri teb bankası hesap ücreti kesiyor ama ben maasi ceker çekmez kalan parayi markette harciyorum 10 krs bile kalsa onu bile kesiyolar banka
Türkiyenin en büyük ili olan Çorum yatmadı.Zaten İl Müdürlüğü yetkilileri '' her ay ayın kaçında alıyorsanız bu ayda aynı özel bir durum yok !! '' dediler.Başta da dediğim gibi Çorum en büyük şehir olduğu için yetkililer anca düzenleme yetiştirip , her ayın en erken 25 i en geç 26 sı sabah saat 04:15 te hesaplara geçiyor.Söylenecek laf çok ama insanın boğazına düğümleniyor.Allahım herkesin kalbine göre versin...
Merhaba bursa yatmasını rağmen benim hesabıma para yatmamış arayıp sorduğumda ise neden yatmadığını dilekçe yazarak öğrenebilirsiniz dediler dilekçe tam olarak nasıl olmalı bilen varsa söylerse çok sevinirim
Ayni sey benim de basima geldi parkinkarsisindaki binqyq gidip hazir dilekceyi dolduruyorsunuz.tekrardan inceleme yapilqcqkmis..bursada hesaplara yatmadi daha dediler..nette de yatti gozukuyo....kimin hesabina yatti anlqmadim...sqbqhtqn beri cok kisi gitmis kuruma....bilgisi olan yazsin lutfen..