2015 Turkcell Engelli Tarifesi

Sağlık Teknikeri

Üye
Üye
Katılım
Haz 8, 2010
Mesajlar
1,037
Tepkime Puanı
23
Puanları
38
Bana göre Türkcell engelliler için güzel bir tarife paketi yapmış. Evet PTT Cel BİM cel AVEA gibi diğer cep telefonu operatörlerin daha uygun fiyata tarifeleri var onların çekim kaliteleri ve internete bağlanma hızları ortada. Konuşmadığın dakika, kullanamadığın internet senin değil diyor tarife detaylarına geçiyorum.

Türkcell Tarife Fiyatları


turkcell-engelli-paket.jpg

Tarifeden Yararlanmak İçin Yapılması Gerekenler

Engel Tanımayan İnterneti Bol Paket’ten yararlanmak için önce Engel Tanımayanlar Tarifesi’ne abone olunması gerekmektedir.
Engel Tanımayanlar Tarifesi’nden zihinsel engelliler hariç, yüzde 40 ve üstünde iş gücü kaybı olan tüm engelli müşterilerimiz, vazife malulleri, gaziler ve vefat eden gazilerin gazilik unvanı taşıyan eşleri yararlanabilir.
Engel Tanımayanlar Tarifesi’ne abone olmak için, maluliyet bilgilerinin yer aldığı nüfus cüzdanı, malul kimliği ya da yüzde 40 iş gücü kaybını belirten hastane raporu belgesi ile birlikte en yakın Turkcell mağazasına gelerek, belgenizin fotokopisinin alınması gerekmektedir.
TC Kimlik numaranız ile sadece bir kez Engel Tanımayanlar Tarifesi’nden yararlanabilirsiniz.
Fiyatlara %18 KDV ve %25 Özel İletişim Vergisi dâhil, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dâhil değildir.
Ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.
Paket aşımında yapacağınız yurt içi görüşmeleriniz Engel Tanımayanlar Tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Engel Tanımayan Tarifesi altında bulunan Engel Tanımayan İnterneti Bol Paket her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 4 GB içerir. Paket faydaları yurt içinde geçerlidir ve kullanılmayan faydalar bir sonraki fatura dönemine devretmez. Paket kapsamındaki kullanım, özel servis numaralarına doğru (yarışma, oylama, sohbet hatları vb) ve kısa numaralı servislere yapılan aramaları kapsamaz. Paket kapsamındaki dakikalar 3. şahıslara devredilemez. Paketiniz otomatik olarak her fatura döneminde yenilecektir.
Paket aşımında yapacağınız yurt içi kullanımlar Engel Tanımayanlar Tarifesi üzerinden ücretlendirilir, internet kullanımız 5 TL/100 MB olarak ücretlendirilir.
Paketinizdeki dakika hakkınızı bitirdiğinizde Engel Tanımayanlar tarifesinden 20 krş/dk olarak ücretlendirilirsiniz.
Paket kapsamındaki faydalar 3. şahıslara devredilemez. Aboneler iptal talebinde bulunmadığı sürece paketler otomatik olarak her fatura döneminde yenilecektir.
Engel Tanımayanlar tarifesine katılım 50,000 kişi ile sınırlıdır
Tarifeye geçen aboneler otomatik olarak Turkcell Engel Tanımayanlar Kulübüne üye olacaktır.
Engel Tanımayanlar tarifesindeki tüm abonelerimiz Turkcell Engel Tanımayanlar çatısı altındaki tüm ürün ve servislerimizden yararlanabilir
 

samedone

Üye
Üye
Katılım
Eyl 16, 2015
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Puanları
0
Yaş
28
şu en başta ki engel tanımayan internet bol paket derken internet sınırsız mı ?
 
Tekerlekli Sandalye
Üst