2016 Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

can67 lütfen evde bakım maaşında bu konudan haricinde soru sormayınız cevap alamasınız yeni konu açarsanız yardımcı olmaya çalışalım

yeni konu açmayı bilmiyorum özürdilerim eyer iki kelimeyle açıklarsanız mutlu oluruz

Dostum, bir dizi tasarrufta bulunarak kömür alabilirsin. İmkanın var demişler... Yani hiç bir geliri olmayan,özürlüsü olmayan insanlar var. maaşı yok,geliri yok.. haliyle kömür alacak imkanları da yok...

Siz, tasarruflarınızla alabilirsiniz... hatta ev bile alabilirsiniz..

slm sayfa yönetıcısı 8 sayfa olmuş yatan ıl sayısı 6 gıbı boş soruları silermısınız benım maaş ayın 13 de yatıyor herkez aşagı yukarı nezaman yattıgını bılıyor maaşlarının daha ayın 5 de başlıyolar yattımı yatacakmı dıye kardeşim bı aldıgın gunu bekle yat
mazsa neden yatmadı dıye sor alan oldumu dıye sor bune ya laf olsun dıye yattımı yatacakmı yazıkya vallahı yazık sızın burda bırbırınıze saygınız yok sonra dışardan saglıklı bı ınsandan saygı beklıyosunuz amacım kımseyı kırmak degıl kırdıysamda özür dılerım

slm sayfa yönetıcısı 8 sayfa olmuş yatan ıl sayısı 6 gıbı boş soruları silermısınız benım maaş ayın 13 de yatıyor herkez aşagı yukarı nezaman yattıgını bılıyor maaşlarının daha ayın 5 de başlıyolar yattımı yatacakmı dıye kardeşim bı aldıgın gunu bekle yat
mazsa neden yatmadı dıye sor alan oldumu dıye sor bune ya laf olsun dıye yattımı yatacakmı yazıkya vallahı yazık sızın burda bırbırınıze saygınız yok sonra dışardan saglıklı bı ınsandan saygı beklıyosunuz amacım kımseyı kırmak degıl kırdıysamda özür dılerım

sus sanane bakma maaşini 13 ünde çekersin herkesin bi derdi var

hasta adam kırdıysam özür dılerım dedım adam ol adam gıbı cvb ver konuşup konuşmayacagımı sana sormayacagım herkesın derdı var allah yardımcısı olsun bu yazanlar bılmıyormu hangı günde yattıgını zırt pırt yattımı yatmadımı dıye soruluyor bu sayfa sadece sanamı ait bende sayfayı gelıp zıyaret edıyorum bakıyorum yattımı dıye ama zırt pırt sormuyorum nezaman yatacak dıye cunku bılıyorum 13 de yatacak ozaman yatmazsa sorarım alan oldumu yatmamış dıye cvb larını adam gıbı ver telefondan gıren oluyor sayfaya gıt babam gıt boş muhabbet cvb yazacaksan adam gıbı cvb yaz üstune alındıgına göre sen boş boş yazıyon buraya

2016 Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

10.10.2016
1- Tokat
2- Antalya
3- Amasya
11.10.2016
4- Hatay/Antakya
5- Bilecik
12.10.2016
6- Balıkesir
7- Malatya
8- Afyonkarahisar
9- Rize
10-Kırşehir

Erzurum ve Çankırı dan maaş alan üyelerimiz yattığına dair bir bilgi var lütfen hesaplarınızı kontrol edip bizlerle paylaşırmısınız.

Geri