2016 Mayıs Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller?

Müstehaktır izmire ülkenin en modern köyü bakın siz binaliye oy vermessiniz haa sap döner keser döner büyük şehir belediye başkanınız şu an viskisini yudumluyordur. Sizi kim düşünür.allaha havale edin hepsini ben öyle yaptım.kalbi kırılan olmasın.lafım İzmir deki rantcılara.

Müstehaktır izmire ülkenin en modern köyü bakın siz binaliye oy vermessiniz haa sap döner keser döner büyük şehir belediye başkanınız şu an viskisini yudumluyordur. Sizi kim düşünür.allaha havale edin hepsini ben öyle yaptım.kalbi kırılan olmasın.lafım İzmir deki rantcılara.
İzmir'de rantçı olsa, şimdi kordonu karşıyaka'ya kadar gökdelenlerle dolar, marinası, tuzlası, kuş cenneti peşkeş çekilir, şehrin geri kalanı, kentsel dönüşüm senaryosuyla garibanların elinden alıp, devasa bir şantiyeye dönüştürülürdü. O yüzden İzmir rantçı değil, gariban şehridir güzel kardeşim. Başkan'ın viskisine gelince afiyet olsun. Bize ne kardeşim.Bizlere olan olmuş...

Kusura bakma bizim melih baskanimiz yok ankaraya deniz getirdigi gibi izmiri guzellestirsin biz izmiri boyle seviyoruz hirsiz siz ve yalansiz

güzel kardeşim burda siyaset yapmayalım.gerek yok.anlaşılan şu ki adam sizi inlettiriyor.bu gün 18 den sonra hesaba gececek güle güle kullanın diyen izmir aile sosyaldeki görevli bayan birde gülerek hayırlı cumalarınız olsun dedi.yani siz daha çok cuma beklersiniz.ben doğrusunu söylüyorum,izmirden cacık olmazzzzzzzzzzzzzzzz.saygılar.

bakın acilen söylüyom.direnin bin aliye gerek yok.bize allah yeter allah ta onu kahretsin.felç etsin sülalesini bitirsin.sonu firavun olsun inşallahh.

Geri