B bursabursa16 SMS Activated 12 May 2016 #84 MutlKa yatardi13 unde anlamadim bursayida bu gece dediler ama malsef
B bursabursa16 SMS Activated 12 May 2016 #87 MutlKa yatardi. Istanbul 13 unde anlamadim bursayida bu gece dediler ama malsef
E esmerimi SMS Activated 12 May 2016 #88 Gaziantep bakım parası yatmıştır atm baktım.01.05inşallah tüm arkafaşlarında maaşı hemen yatar.
E esmerimi SMS Activated 12 May 2016 #92 perii' Alıntı: istanbul yattii iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Para hesaba geç geçiyor lütfen umudumuzu kaybetmiyelim.
perii' Alıntı: istanbul yattii iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Para hesaba geç geçiyor lütfen umudumuzu kaybetmiyelim.
AZAD21 12 May 2016 #93 10 defadır sorguluyorum telden diyarbakır yatmamış kontör kalmadı yahu? geçen ay bu vakitte yatmıştı
B bursabursa16 SMS Activated 12 May 2016 #96 Bursa mumkun degil pazar gecesi oncesi yatmaz bu saatten sonra komsu mudurluge gitti persembe cuma demisler ama yok
Bursa mumkun degil pazar gecesi oncesi yatmaz bu saatten sonra komsu mudurluge gitti persembe cuma demisler ama yok
E esmerimi SMS Activated 12 May 2016 #97 AZAD21' Alıntı: esmerimi gözün aydın Genişletmek için tıkla ... Umudumuzu kaybetmeyelim gec hesaba geciyor belki simdi hesaba gecmistir tesekkurler umudumuzdan baska neyimiz var tum arkadaslara dua ediyorum
AZAD21' Alıntı: esmerimi gözün aydın Genişletmek için tıkla ... Umudumuzu kaybetmeyelim gec hesaba geciyor belki simdi hesaba gecmistir tesekkurler umudumuzdan baska neyimiz var tum arkadaslara dua ediyorum
O orcunaral 12 May 2016 #99 orcunaral' Alıntı: Mersin yatti Genişletmek için tıkla ... simdi cektim mersın yatti 888.66 kurus
B bursabursa16 SMS Activated 12 May 2016 #100 Bu gun bi anormallik var gibi merkezden yatiyo gibi geldi bana biraz daha bekleyelim