Kırşehir evde bakım maaşı yatmıştır
yatmassa kestiler saglık olsun
mersın cumaya dıyo sosyal hızmetler
sıkıntı yok benım ıcın ısterse 30 unda yatırsınlar mersını gereklı yerlere 4 cu kez sıkayetı ılettım ankaraya mersın sosyal hızmetlerı arayınca cocuk gıbı azarlayıp telefonu yuzumuze kapatmaları basbakan mıtınge gelınce ayın 11 ınde erkenden maasları yatırmaları basbakan gıdınce dıger ay yıne aylıklerı gecıktırmelerı keyfı deger yatırmaları ben gıdıp sordum neden gec yatıyor dıye banka tutuyor paranızı dıye felan dolan sorun yok bu soyledıklerımı aynen bızzat gereklı mercılere ılettım bakanlıgı varıncaya kadar az once aradım ankaradan bıldıgım sıkayet konusunu gereklı yere vardı sıkayetınız ılgılenılecek denıldı sorun yok dıkkat edersenız daha oncekı sıkayetlerımde ıse bıraz yaramıs bı kac ay boyunca ayın hep 13 unde yattı mersın neyse bekleyıp gorecez bakalım...
Bakım ücretinin neden kesildiği nereden ögreniyoruz adres değişikliği için yapmamız gerekenler neler nasıl bi yol izlememiz gerekiyor
Hocam ben kesin bilgi vermiyorum ama kendim izlediğim yolu bizzat size söyleyim..
Öncelikle bağlı olduğunuz şehrin
sosyal hizmetler / bakıcı maaşı bölümüne gidip oradaki memur â " yurt genelindeki tüm bakıcı paralarının yattığını ancak kendinizinkinin yapmadığını belirtin ""
Sebebini size onlar söylesin siz adres değişikliği veya evde kimse yoktu diye bi seçenek sunmayın bilginizin dışında çok farklı bi sebep dahi olabilir..
Rabbim bir an evvel derdinize derman versin..
NOT : Biz adres DEGİŞİKLİGİNDE maaşımızın kesilmesinden ziyade herşey her işlemi baştan yaptılar rapor yenilettirdiler adrese geldiler mektup sonucu beklentiler ortalama 3 ay maaş alamadık ama sonunda toplu ödeme yaptılar..
Tabi bu yol bu izlenim her il için farklı olabileceğini söylediler site yetkililer
Hocam ben kesin bilgi vermiyorum ama kendim izlediğim yolu bizzat size söyleyim..
Öncelikle bağlı olduğunuz şehrin
sosyal hizmetler / bakıcı maaşı bölümüne gidip oradaki memur â " yurt genelindeki tüm bakıcı paralarının yattığını ancak kendinizinkinin yapmadığını belirtin ""
Sebebini size onlar söylesin siz adres değişikliği veya evde kimse yoktu diye bi seçenek sunmayın bilginizin dışında çok farklı bi sebep dahi olabilir..
Rabbim bir an evvel derdinize derman versin..
NOT : Biz adres DEGİŞİKLİGİNDE maaşımızın kesilmesinden ziyade herşey her işlemi baştan yaptılar rapor yenilettirdiler adrese geldiler mektup sonucu beklentiler ortalama 3 ay maaş alamadık ama sonunda toplu ödeme yaptılar..
Tabi bu yol bu izlenim her il için farklı olabileceğini söylediler site yetkililer