Yaziyi duzgun yaz once ukala sen her duyduguna inanirsan tv de daha cok maas pesinde kosarsin ekonomi super diyosun burda maas pesinde kosuyosun daha maasini zamaninda alamiyorsun bildigin bisey yok bos bos konusma bi onceki sayfada yok odenmicek yok gec kalacak yazmissin bu yazdiginla o dedigin hic uyuyomu sacma sacma seyler yazip duruyosun bilgi veriyorum laf isitiyorum ne halin varsa gor ben cikiyorum bu siteden cok duzeysiz bi site kafadan sakat tipler var burda Allah herkese akil fikir ihsan eylesin cumleten iyi gecelerSen ne sacmaliyon kim demis ekonomi bozuk IMF aksam haberlerinde bu yil buyumenin turkiyede daha dayulselecekmis
Yaziyi duzgun yaz once ukala sen her duyduguna inanirsan tv de daha cok maas pesinde kosarsin ekonomi super diyosun burda maas pesinde kosuyosun daha maasini zamaninda alamiyorsun bildigin bisey yok bos bos konusma bi onceki sayfada yok odenmicek yok gec kalacak yazmissin bu yazdiginla o dedigin hic uyuyomu sacma sacma seyler yazip duruyosun bilgi veriyorum laf isitiyorum ne halin varsa gor ben cikiyorum bu siteden cok duzeysiz bi site kafadan sakat tipler var burda Allah herkese akil fikir ihsan eylesin cumleten iyi geceler
Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller
1-Tokat