Bu aldığımız para maaş değil kendi hastamıza baktığımız için yardım bunu. Bilelim arkadaşlar bu. Paranın verileceği bir gün Yok ayın içinde her hangi bir gün verilir ..... adam 200 binliralık araç aldı burda maaş. Kesilince baş baş bağırıyor. Yardım alıyorsun bu. Ne lahana bu ne turşu. İhtiyacı n yoksa bırak gerçek ihtiyaç sahipleri faydalansın....
iPhone cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi
Bu aldığımız para maaş değil kendi hastamıza baktığımız için yardım bunu. Bilelim arkadaşlar bu. Paranın verileceği bir gün Yok ayın içinde her hangi bir gün verilir ..... adam 200 binliralık araç aldı burda maaş. Kesilince baş baş bağırıyor. Yardım alıyorsun bu. Ne lahana bu ne turşu. İhtiyacı n yoksa bırak gerçek ihtiyaç sahipleri faydalansın....
iPhone cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi
SON OLARAK SUNU SOYLEYEYIM..HASTANIZA SAHIP CIKIN INANIN HIC GOZUN YASINA BAKMIYORLAR ACIMIYORLAR..1 YILDIR BENIM BAKIMI KESTILER...SEBEP BEN IYIYMISIM. TOPLUMDA HOR GORULUYORUM..AKRABA ARASINDA HOR LANIYORUM HASTALIGIM SUREKLI BASIMA KAKILIYOR SABAHTAN AKSAMA KADAR. SANKI ORUCLU BIRIYIM IFTARI BEKLIYORUM SANKI ..BI INSANLA KONUSMAYA HASRETIM ALLAH BENIM VE SIZLERIN YARDIMCISI OLSUN..DERT VERSIN DERMAN ARATMASIN...Haaaaa ben memurdum biliyomusunuz 7 yil tedaviden sonra ankara numune hastanesi gorevi biraktirdi
BAZI ARKADASLAR HASTASIN SEN DIYORLAR....DOGRUMU....Hakkinizi helal edin bi daha yazip sizi uzmeyecem yaaa
........BEN ALMIYORUMKI NEDEN BASINIZI AGRITAYIM ALLAHA EMANETSINIZ