2017 Nisan Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Anlamadığım yatsa zaten yazıyorlar siz buraya 10 defa bilgisi olan var mı yazinca değişen bisi olmayacak konuyu kirletmeyelim lütfen.

Siz ankarada olunca demekki 13 ve 14 gibi aliyorsunuz ama bagzi iller 10 ve 11 gibi aliyor bu millette ondan merak ediyir acaba bir sorunmu var diye bencede siz yorum yazmayin ������

Evet haklısınız dediğiniz gibi bazı iller 10 11 inde yatıyor.Bakın bunu siz bile biliyorsunuz.O illerde olanlar zaten biliyorlar.12 si olur yatmzsa ozaman bi sorun varmı diye yazar.Aslında kendi yazdığınızla çeliştiniz.Örnek Antalyadan bi arkadaş şaşmıyor 11 inde yatıyor demiş ve dün para yatmış.Bazı iller çok geç yatıyor ama oda 3 4 tane sadece..Siz yorum yazmayın demişsiniz ama malesef yazdım.Kusuruma bakmayın.:)

Nisan Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

09.04.2017

1-Giresun
2-Tokat

10.04.2017
3-Ordu

11.04.2017
4-Antalya

12.04.2017
5-Diyarbakır
6-Afyonkarahisar

Ne kadar boş ve gereksiz yere syf meşgul ediyor insanlar burdan takip eder bakarsın yattımı belli her ay kaçında yatıyo olmadı sorarsın ne oldu 4 syf yazı var hep gereksiz her ay aynı soru o yattı bu battı allah aşkına ta

iPhone cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Ne kadar boş ve gereksiz yere syf meşgul ediyor insanlar burdan takip eder bakarsın yattımı belli her ay kaçında yatıyo olmadı sorarsın ne oldu 4 syf yazı var hep gereksiz her ay aynı soru o yattı bu battı allah aşkına ta

iPhone cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Bunu bende dedim fakat arkadaşlar halen anlamamak da ısrarcı zaten yatsa kontrol eden arkadaşlarımız yazıyor daha zorlamanın anlamı yok.

Burdaki arkadaşları rahatsız ettiysem özür dilerim köyde kaldığım için hesabima bakamıyorum bilgi alamıyorum o yüzden buraya yazıyorum tekrardan rahatsiz ettiysem özür dilerim kolay gelsin

SM-J700F cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Geri